Date tip: Kjøbenhavn

At være forberedt…

IMG_5165.JPGIMG_5165.JPG

 

Jeg er ofte rundt til alle mulige ting, og nogle gange er det spontant. Derfor har jeg altid noget i gemmerne, så jeg ikke står tomhændet og skal stresse ud efter en værtindegave eller lign.

Champagne er altid en god ting at have under armen, og jeg sætter gerne en lille sløjfe på, som gør den lidt mere personlig. Selvom jeg altid har champagne stående, så er det ikke bare en kasse af den alm., som jeg bare hiver tilfældigt med. Det er altid mine egne favoritter, men gerne med et tvist af modtageren.

Den sorte flaske er en Moët Nectar, som er min egen yndling. Det er en lidt sødere og blomstret champagne, og virkelig lækker til alt. Flasken synes jeg er rigtig flot at give en mand, eller hvis man er til et aftenarrangement. Jeg gav den til min gode ven, da jeg skulle se hans nye lejlighed. Jeg finder som regel mine bobler på Lovedrinks, hvor jeg også lige har bestilt nogle flotte glas, som jeg venter på 🙂

Jeg har også altid noget legetøj i skabet. Bare en lille ting, hvis jeg skal på børnebesøg, samt gavepapir og sløjfer.

Denne pinke champagne gav jeg Anne Bech, som jo gør folk lækre…

 

IMG_5010.JPG

 

Jeg havde denne hvide flaske med til Christiane, og havde med touch skrevet bag på den. Den matchede sommerarrangenentet midt på dagen, og mit hvide outfit.

20140805-154847-56927335.jpg

Næste indlæg

Date tip: Kjøbenhavn