Hov hov hov hov!!!

Virkelig god!

IMG_6023IMG_6023

For nylig skrev jeg om en speciel champagne, som var lavet i begrænset oplag. I samme levering bestilte jeg denne her, som hedder Nectar. Jeg kan sjovt nok huske at Sarah og jeg bestilte den da vi sad og spise nytårsaften, hvor jeg mødte Andreas – men huskede ikke hvordan den smagte. Nu er det altså ikke fordi jeg er begyndt at reklamere for Moët Champagne, eller har indgået et samarbejde med dem (men de er velkomne til at sende mig en palle, hvis de har lyst 😉 ). Jeg er ganske enkelt bare vild med denne her champagne. Tror faktisk det er den bedste jeg har fået. Jeg har før lavet blindtest på champagner, og jo dyre de blev, jo mindre brød jeg mig sjovt nok om dem.

Nå, men vil bare sige at denne her er et godt alternativ til en alm. champagne. Den smager lidt rundere og varmere, hvis man kan sige sådan. Lidt mere asti-agtig, uden overhovedet at være så sød. Tror mange piger vil elske den. Jeg gør. Kan købes HER.

IMG_6024 IMG_6027

Næste indlæg

Hov hov hov hov!!!