Se hvad der var i pakken fra i dag...

Champagne-panik!

bevcoJeg har fået verdens bedste idé!

Når babyprinsessen er født, skal vores gæster på hospitalet og i hjemmet, ha’ serveret pink champagne. Det er da KLART! 🙂 Og da det er oppe over, måtte jeg jo handle hurtigt. Og vupti… Inden jeg fik fortalt Nicolas om planen, havde jeg allerede bestilt MOÊT Rosé Champagne. Det er jo intet mindre end perfekt!

Mim mormor har til mission at bage små kransekager, hvor bunden er dyppet i ckokolade, og med et lille lyserødt hjerte på toppen af hver. Sig ikke, at jeg ikke går op i det 😉

Jeg Googlede mig rund på nettet, og Bevco.dk var det billigste sted jeg fandt… Samt ganske enkelt at bestille og modtage. Fandt champagnen HER

Nu ved jeg bare ikke hordan jeg skal holde den kold på hospitalet. Har nemlig spurgt, og der er ikke noget køleskab jeg kan sætte det i 🙁

 

Næste indlæg

Se hvad der var i pakken fra i dag...