Luksus kontor ;)

Limited edition champagne – must try!!

IMG_6049IMG_6049

Champagne hører sig naturligvis til på en spa-weekend, og jeg tænkte at jeg ville gøre noget ekstra ud af det. Min favorit er normalvis den lyserøde Moët Rosé, som er fantastisk til nærmest alt. Men da det nok er den vi drikker mest, ville det ikke være den store overraskelse at tage den med. Jeg elsker at gå i detaljer, og gøre lidt ekstra ud af tingene, hvis nogen ikke har opdaget det endnu 🙂 Så jeg fandt hurtigt ud af at der var en speciel summer-edition af Moët & Chandon som hedder Ice Imperial – og åbenbart er ret hyped. Der er ikke lavet så mange af dem, og de fåes kun ét sted i Danmark (her)… Og så kan I jo nok regne ud, at jeg var NØDT til at få fat i de dråber, ik 😉

Den er også bare helt perfekt til sol, sommer, pool og forkælelse. Den er jo vildt flot bare i sig selv, og det er også sjovt at smage noget nyt og anderledes. Jeg synes den er friskere end en traditionel champagne. Den smager lidt af sommer og citrus, hvis man kan sige det sådan. Den var absolut perfekt til lejligheden, og der er stadig nogle få tilbage hvis I skal prøve den.

Den fåes hos Lovedrinks lige HER, og de har også en Facebook side som er rigtig god. Det var her jeg opdagede den. Like deres side, så kan I se hvis der kommer noget nyt. Det har jeg gjort.

IMG_2980

Indlægget er lavet for Lovedrinks.dk

Næste indlæg

Luksus kontor ;)