Mine Cocopanda shopping favoritter + rabatkode.

Vores eksotiske sommerferieplaner…

 

I dag kom Hollie Nolia hjem fra en uges ferie hos mormor og morfar. De har hygget i Byrsted hvor hun har en masse søde veninder som hun har leget med, klappet nye føl og været en tur i hytten i Sverige og på endnu et besøg i Pippiland – så nu taler hun svensk igen. I morgen starter vores sommerferie med alle børnene. Vi har lige haft weekenden bare os to, hvor vi skulle nå en hel masse, men det blev til absolut intet af det planlagte pga. migræne. Det betyder også, at alt det jeg håbede på at lave i weekenden, så skal gøres mandag. Jeg tænker det går, for vi har absolut ingen planer.

 

Hollie vil gerne vise jer de søde føl…

 

 

Feriens højdepunkt! Hun har fået ALLE Mini Marked tingene af mormor, det er åbenbart et hit. Det er sådan nogle samle-ting, som jeg sket ikke har været inde i. Hun kunne næsten ikke trække vejret af glæde over dem.

 

 

PIPPI here I come!

 

 

Vi har valgt ikke at tage nogen steder i sommeren, for der er ikke noget sted vi hellere vil være, end hjemme i vores egen have, og det kan altså sagtens gå hen og blive ret så eksotisk med myg og sager nede ved åen. Det er vores første sommer i huset og der er en masse vi gerne vil gå og hygge med. Bla. tænker jeg at vi skal fikse det lille skur nederst i haven. Måske pigerne og jeg kan male det, imens drengene spiller golf. Vi har fire dage sammen allesammen her i ugen, that’s it, så det bliver en blanding af hjemlig hygge og nogle udflugter. Tirsdag aften skal jeg i Aftenshowet, så der kommer hvert fald en københavnertur ind over. De andre dage finder vi på noget i lokalområdet, men hvad ved vi ikke endnu – I er velkomne til at komme med forslag!

Resten af sommeren har vi børnene på skift, og vi er begge on/off på arbejde. Det er sgu lidt noget rod at få det til at passe sammen med familier på kryds og tværs, men jeg vil egentlig også helst bare bruge tiden på at komme på plads i hus og have, og gerne inden min fødselsdag sidst på måneden. Som jo også skal planlægges. Troels skal lidt til udlandet på job, og imens får jeg en flok piger på besøg, og så bliver der altså party i provinsen!! Og nåhhh ja… Vi skal da på Smukfest! Jeg har fået shanghajet Troels (læs: han har fået kortere snor) til at bo i vores lejr, det bliver drøn hyggeligt. Det bliver en dejlig sommer, jeg skal bare lige være migrænefri imorgen så jeg kan få alt på plads til at holde fri nogle dage, men ellers går det altså løs med at komme ordenligt på plads, jeg føler aldrig vi bliver færdige. Mit største hængeparti er at få fremkaldt nogle billeder til væggene, det må jeg snart tage mig sammen til, men sådan tænker jeg også om 30 andre ting jeg ikke har fået gjort endnu.

 

Hvad skal du lave i sommerferien? Kom gerne med idéer til et par halv-/heldagsudflugter i løbet af ugen her.

 

Vores kommer til at se ret meget sådan her ud. Hvor heldig må man lige være ♥

 

 

 

Image Map

36 kommentarer

 • Jeanette præstegaard

  Jamen der er jo Vorbasse market i uge 29 og det skal man med til. Det er så hyggeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt Bruun

  Hejsa:)
  Jeg vil anbefale jer at smutte forbi Jels vikingespil. Medbring tæpper og madkurv . Det er virkelig en skøn oplevelse for både børn og voksne🙏☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Vi skal til Madsby, Rold skov har en lækker natur Legeplads der skal undersøges.,Ree parken, Skagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimmie

  Jeg vil stærkt anbefale Lego House, det er sjovt for både børn og voksne 🤗 Ellers naturcenteret ved Hindsgavl slot, Haderslev dyrepark.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Ved du hvad :
  Ude godt, men hjemme bedst 🙂
  Der er tusinde dejlige ting at lave hjemme.
  Vi gør som jer, tager lidt udflugter til Tivoli, KBH, Bakken, teater, bio osv. og ellers er vi hjemme.
  På gode sommerdage er der bål og bålmad, spil i haven, pool og råhygge på en liggestol, hygge om alle dyrene og hinanden.
  På regnvejrsdage er der brætspil og gode film med popcorn og guf til.
  Tiden går hurtigt, så man når jo ikke alt det man gerne vil alligevel, så vi vil nyde nuet.
  Huset og haven løber ingen steder, så nyd det med hinanden alle sammen og lad opgaverne vente.
  Og god fødselsdags planlægning for din runde dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Vi skal til Tyskland i uge 29. Men tager en enkelt tur til Sønderborg for at se smukke Als. Min mand og papbørn har ikke set Sønderborg nemlig. Ellers får vi gæster i løbet af ugen og skal ordne praktiske ting. Vi håber på at få huset solgt, men gør vi ikke det, renovere vi og bliver boende. Så der er godt med projekter til efteråret. Læs: værsgo skat, du fikser og jeg kigger på. Ellers skal ungerne hjem til deres mor igen. Og så er det os to i tre uger, men så skal vi arbejde igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Madsby Legepark i fredericia.
  Det er ganske gratis, udover at køre mini tog og sejle, det koster vidst 20 kr.
  Men her er legepladser, Tarzan baner, dyr (også heste)
  Super hyggeligt sted, hvor der os er mulighed for at have en hyggelig mad kurv med selv, ellers er der mulighed for at købe mad/slik/ eller is. 🙂
  God sommer ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nete

  Det lyder da også skønt at være hjemme i Danmark i jeres nye hus og have. Danmark om sommeren kan også noget. Og så vil jeg bare sige at billedet af Hollie Nolia i bilen på vej til Pippi(?), det close up, dér ligner hun dig altså virkelig meget. Dejligt billede ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sacha

  Legoland, det ligger jo ikke mere ind omkring 30 min kørsel fra Kolding.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natavha

  Madsbyparken i fredericia, er altid et hit 😍 det er gratis, og der er både forskellige dyr, legepladser, små både man kan komme ud og sejle i, mooncar osv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ella falden

  Mig og min familie skal til Sverige i en uge ved sådan et sommerland

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michaela Christensen

  Egeskov Slot ville være perfekt for. Der er flere Kompan legepladser end du kan tælle, tree-top walking, Segways, gå på stylter, Falck museum og slottet ikke at forglemme 😊.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Økolariet i Vejle er helt vildt godt for børn (og voksne) i alle aldre! Det kan virkelig godt anbefales. Jeg var afsted med mine tre i sidste uge, og selvom den mindste er 3 og den ældste 13 var det et hit for dem alle. Og så har de nogle vildt gode, børnevenlige udstillinger, hvor man kan prøve/mærke/lege med tingene, samtidig med, man lærer en masse om miljø, affald, klima… 🙂
  Og så er der selvfølgelig LEGOHOUSE 🙂 Har I ikke været der endnu, er det bare om at komme afsted 😉
  Madsbyparken er der flere der nævner. Det er også super godt på en solskinsdag.
  TIRPITZ-museet i Blåvand er også VILDT FANTASTISK! Bjarke Ingels er artikekten bag, og det er så genialt udført. Og så er formidlingen virkelig i top (+ deres café er ret lækker med gode råvarer). Og tager I til Blåvand, skal I selvfølgelig også lige ned til vandet og op på gaden med de mange hyggelige butikker 🙂
  Og nu skal jeg nok stoppe.
  Lyder ellers skønt med en lang og dejlig hjemmeferie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Vi skal først til Pippi land i 4 dage og aå skal vi ellers bare være i mine forældres have og laver spontane ture alt efter det danske vejr..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Vi holder dansk sommerferie i år, da vi har en hund på 10 mdr som vi ikke nænner skal passes af andre i år. Så vi tager i sommerhus i uge 29 i Arrilda-ferieby(55-60 km fra Kolding) – der vil vi køre en tur i blandt Anders Danfoss Universe og en tur til Sønderborg – hvor jeg er kommet meget som barn og ung.
  I den kommende uge skal vi besøge Wow-park ved Skjern- legeplads oppe i træerne (fuld af aktiviteter for hele familien) + en dagstur til Vesterhavet med madpakker og op forbi Svinkløv badehotel og se. God sommer☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cindy Larsen

  Jeg skal arbejde frivilligt i denne uge, på en lejr i Kolding for en masse søde børn og unge 😁🙌. Jeg er sikker på vi gerne tager et besøg fra jer med, hvor i måske kan komme med os i et mini zoo her i Kolding, hen og møde nogle forsøgsdyr (der iblandt en masse søde hunde) eller en tur på gården 😁.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja MN

  Her står den lige nu på 1 uges ferie i Skagen og ellers 2 uger hjemme i egen have. Tænker vi bla tager en tur i Legoland og i Givskud Zoo. Det sidste synes de voksne også er hyggeligt. Og fra Kolding er der ikke lang til nogen af delene, så måske også noget for jer ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise René

  Vi skal også blot holde ferie “hjemme” i DK. Vi tager en jyllandstur i år (bor på Sjælland). Vi starter i Sønderjylland med Sønderjysk Kaffebord. Dertil tager vi et par overnatninger på Als, hvor vi skal i Danfoss Universe. Så rykker vi længere op i landet og tager et par nye overnatninger med bl.a. besøg i Legoland. Turen sluttes af i det nordjyske hvor mine forældre bor, med fødselsdag for min far….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej Mascha. Mine børn og jeg elsker Løveparken i givskud. Har i oplevet madsbyparken i Fredericia? Det er også meget hyggeligt, og endda gratis 😊
  God ferie😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hejsa..
  I skulle give jer selv og børnene den oplevelse, at overnatte i et fængsel og besøge det museum, som er bygget op omkring fængslet..
  Vi prøvede for 2 år siden at tage en enkelt overnatning i Horsens statsfængsel. Det var en kæmpe oplevelse for både os og vores 3 børn, som dengang var 7,11,13 år. Vi snakker stadig om den fange, som var beskrevet på vores værelse og som vi efterfølgende kunne finde og følge rundt på museum. Vi er ikke en familie der normalt tager på museum, men dette fangede os alle og vi kunne sagtens gøre det igen..
  Rigtig god ferie til jer.. :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Hej. Jeg foreslår Ree park.
  Hilsen Birgitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Vi elsker sommer i Danmark. Der er så mange muligheder. Vi var sidste år en tur på Harte værket, hvor der er forskellige aktiviteter, bl.a. Kan man ro i kano i åen. Måske kan i endda se huset fra den anden siden. Fantastisk sted. Også er det endda lige i nærområdet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan klart anbefale en kanotur fra Tørring til Ry. Tørring kanofart har forskellige pakker at vælge imellem 👍
  God sommer til jer ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Viberg

  Hej Mascha,
  Håber migrænen er på retur 👌
  Jeg anbefaler harteværket, legeparken midt i byen, Givskud og ikke mindst Legoland. Er vejret træls, så prøv legohouse.
  Hvis ikke I har prøvet stigegolf, så prøv det. Alle jeres skønne unger kan være med.
  Hvis ikke I har prøvet “becks” her i Kolding, så gør det. De har så lækre madting. En fantastisk fetacreme og lækre tapas. Deres “69’er” er god til prisen og genial til når ingen skal bruge tiden k køkkenet.
  God ferie ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • linda

  de første dage var vi på samsø og besøge mine forældre. og resten af familien. min fætter ejer en dejlig lille butik i nordby som altid er et besøg værd. 🙂 men der har du været. ellers tager vi en tur på danhostel en overnatning hvor vi besøger bakken og sommerland sj.
  også bor vi på lolland så vi for besøgt knuthenborg og lalandia en del gange. badeland, bowling, bio. så har vi markedsdage i maribo. vi hygger også bare hjemme med lidt udflugter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg vil også anbefale en endagstur til Løkken. Vælger I en onsdag kan børnene være med til at lave deres egen slikkepind hos bolcheriet. Vejret skulle blive okay denne uge, så hygge på stranden og i klitterne, hvor man også må tage bilen med ned og køre. Gode spisesteder er der mange af.
  Vi holder også Danmarksferie i år og har de sidste dage udforsket Fyn. Vi har været i både Assens og Fåborg, hvor Fåborg overraskede os mest. Fantastisk havn, og super hyggelig gågade med romantiske gamle huse. Svanninge bakker ligger lige ved Fåborg og er et skønt sted med masser af naturoplevelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sarah

  horsens har fængselsmuseum. de lidt større børn elsker det og de voksne også. man får en “fange” man er og det er super godt lavet og sjovt.
  om det er for uhyggeligt til Hollie – det tror jeg ikke, hvis bare hun får forklaret tingene undervejs. Horsens er ikke langt fra kolding jo og det er virkelig et besøg værd. god ferie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Der er flere der foreslår Egeskov og Fængslet i Horsens – det kan jeg klart også anbefale. For nogle år tilbage var vi i vinterferien på Koldinghus, hvor de frivillige (der er vist mange) var klædt ud i kjoler etc og der var mange aktiviter fir børn. Gad vide om de har noget lignende i sommerferien? Eller skriv det bag øret til næste gang de laver det, virkeligt godt. Ellers er der Djurs Sommerland, en tur til Aalborg (og bla spise id i Guf og Kugler) eller en endagstur til Fanø.
  God sommer! 🔆😎😊🍾🥂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette lindberg

  ☀️☀️🌻☀️☀️ hvor er det dog skøn læsning, super beslutning, dejligt at i skal nyde jeres drømme slot med jeres ⭐️
  Sender glade sommer hilsner til jer alle ????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ulla

  Det bliver da skønt at tilbringe sommeren i de nye hjemlige omgivelser. Hollie Nolia ser ud til at nyde livet,hun er ikke til at stå for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sybille

  Vi skal også holde sommer hjemme i DK da lillebror kommer til verden om 1 1/2 uge. Så her står den på Madsby parken, som klart kan anbefales, og ikke mindst en tur på Økolariet i Vejle centrum. Det er fantastisk og så er det gratis. Og er der godt vejr kan man nyde taghaven i solskin..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussi

  Fængslet i Horsens er klart et besøg værd. Legoland, legohouse, Givskud er også tæt på Kolding. Ellers er en ø tur evt. Til hjarnø eller andre øer i nærheden en mulighed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Masha .. hvor er din gule kjole fra? – ved bålet. KH og god ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Cato Thomsen

  Djurs Sommerland ☀️ Det er et dejligt sommerland for alle andre 🎢

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Seidenfaden

  Tag alle 4 børn med i Kirppu og lad dem få glæde af genbrug og glæden ved at kunne få en masse for ingen penge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Mads Byparken i Fredericia ellers Legoland.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine Cocopanda shopping favoritter + rabatkode.