Projekt fyrre og FUCKING FABULOUS!

Her er vores soveværelse…

Reklame Garant Valby

Det er ikke færdigt endnu, men vi nærmer os – don’t mind the sofa! Da vi flyttede ind elskede jeg vores udsigt fra soveværelset. Der er ret langt fra bunden af haven og op til huset, altså højdemæssigt, og vi har udsigt over å og et (når der er sommer) ret grønt område. Vi har meget himmel at kigge ud heroppefra, og jeg har nydt at falde i søvn til smukke stjerneklare himler hvor Hollie Nolia og jeg har set stjerneskud fra sengen. Men vi sover bare bedre i mørke, og længere. Og så skal vi naturligvis ha’ gardiner i soveværelset (!!).

Det har vi nu installeret. Vi har valgt at investere i noget rigtig lækkert fra Garant i Valby, for at give rummet lidt ekstra. Vi befinder os alligevel rigtig mange timer her, det er den sidste fornemmelse inden vi falder i søvn og det første vi ser når vi vågner. Det skal bare være i orden. Vi har haft Garant Valby forbi for at måle op og komme med gode råd og idéer, og sy gardiner der passer nøjagtigt til vores rum og ønsker. Jeg ved godt der er langt fra Valby, men nu kender jeg dem tilfældigvis, så det var den mest oplagte løsning.

 

 

I mit gamle hus, og egentlig også i Troels’ gamle hus, var alt hvidt. Meget lyse soveværelser, og det har vi lavet helt om på. Okay, jeg har. Det er blevet mørkt og huleagtigt med et strejf af hotel. Bedre hint til morgenmad på sengen findes da vist ikke?

Det er blevet til grå velourgardiner – væg til væg – for at få en helhed i stedet for gardinet stopper efter vinduet. Jeg synes bare det ser federe ud. Indenunder er der et gråt mellemgardin, så det ikke behøver være enten/eller. Det er meget rart at kunne rulle fra uden at blive blændet af dagslyset, men have mulighed for et blødere lys. Det er super hyggeligt når vi ligger i sengen hele søndagen og Netflixer. For ja, vi har sat et kæmpe stort fjernsyn op for enden af sengen, og vi elsker det!

 

 

Jeg ved godt mange siger der ikke skal fjernsyn i soveværelset, men vi nyder virkelig rummet på denne måde (og hinanden), her er så dejligt. Sengen er min gamle, som vi er enormt glade for. Troels har aldrig sovet bedre siger han, og jeg må også være ærlig at sige, at de hold jeg havde i nakken i sommers som plagede mig en del, var af at sove i Troels gamle seng, i stedet for min egen. Så den er smidt ud, selvom han mente den kunne bruges i gæsteværelset til hans mor. Nix, jeg har fået lavet en dejlig seng som vores, bare i en mindre udgave. Det rum er et helt andet indlæg. Nu er det soveværelset.

I kan godt se den sofa skal væk, ik.

 

 

Udover velourgardiner har vi også valgt et meget blødt og velouragtigt gulvtæppe som gør det ubeskriveligt fantastisk at stå ud ad sengen. Troels var egentlig imod gulvtæppet, men jeg insisterede og det var godt. Han er i dén grad overbevist. Det giver en helt anden ro og stemning, og så er det bare virkelig blødt. Vi har slet ikke lyst til at forlade rummet, og vi går ofte herop bare for at være her. Både gulvtæppe og gardiner går igen i mit tøjværelse, som ligger i forlængelse med soveværelset. Det skal lige arrangeres ordenligt, og så overvejer jeg at få bygget skabe, men det er lidt et projekt synes jeg.

Vi har fået nye lamper i indflyttergave som har lys i foden. På den måde er der flere muligheder i lyskilden, og det er helt genialt. Lyset betyder ret meget herinde, vikar også sat en enorm skøn lampe i loftet som giver et meget smukt lys, udover vores lamper på natbordene.

 

 


Reklame: Gardiner+gulvtæppe: Garant Valby / Seng: Copenhagen Comfort beds / Sengetæppe: Nordal / Lamper: Annette Boysen Interiors / Loftlampe: Balie Balie / Sengebordene husker jeg ikke hvor er fra og sofaen er en udgået model der ikkeforhandles længere.


 

Det mangler vi…

Jeg venter på der kommer en lille bænk hjem som skal stå under fjernsynet, i stedet for min gamle køkkensofa. Vi har ikke noget sted til den pokkers sofa og Troels vil bare gerne af med den. Jeg er bare så glad for den, og har egentlig gemt den til hvis jeg køber et sommerhus, så vil den være genial, plus der er så mange gode minder i den. Ved ikke hvor jeg skal gøre af den, og da slet ikke når bænken kommer sidst på ugen. Vi skal også have nogle billeder op over sengen, jeg ved bare ikke hvilke. Tænker nogle af os, måske i sort/hvid. Jeg skal i det hele taget have fundet et sted der fremkalder billeder og indrammer dem til et par fotovægge i huset – kom gerne med anbefalinger, tak. Og så overvejer jeg nye sengeborde, nyt sengetæppe og en grøn plante.

 

 

Badeværelset i lysegrøn marmor og med badekar, ligger lige op ad soveværelset. Det samme gør tøjværelset, og ude på gangen har begge piger værelse – og Troels har hans tøj. Det var der ikke plads til på mit værelse. Desværre.

 

 

UPDATE – ej hov… Jeg fandt da lige et før billede!

 

Image Map

Næste indlæg

Projekt fyrre og FUCKING FABULOUS!