Mine Cocopanda shopping favoritter + rabatkode.

Vores eksotiske sommerferieplaner…

 

I dag kom Hollie Nolia hjem fra en uges ferie hos mormor og morfar. De har hygget i Byrsted hvor hun har en masse søde veninder som hun har leget med, klappet nye føl og været en tur i hytten i Sverige og på endnu et besøg i Pippiland – så nu taler hun svensk igen. I morgen starter vores sommerferie med alle børnene. Vi har lige haft weekenden bare os to, hvor vi skulle nå en hel masse, men det blev til absolut intet af det planlagte pga. migræne. Det betyder også, at alt det jeg håbede på at lave i weekenden, så skal gøres mandag. Jeg tænker det går, for vi har absolut ingen planer.

 

Hollie vil gerne vise jer de søde føl…

 

 

Feriens højdepunkt! Hun har fået ALLE Mini Marked tingene af mormor, det er åbenbart et hit. Det er sådan nogle samle-ting, som jeg sket ikke har været inde i. Hun kunne næsten ikke trække vejret af glæde over dem.

 

 

PIPPI here I come!

 

 

Vi har valgt ikke at tage nogen steder i sommeren, for der er ikke noget sted vi hellere vil være, end hjemme i vores egen have, og det kan altså sagtens gå hen og blive ret så eksotisk med myg og sager nede ved åen. Det er vores første sommer i huset og der er en masse vi gerne vil gå og hygge med. Bla. tænker jeg at vi skal fikse det lille skur nederst i haven. Måske pigerne og jeg kan male det, imens drengene spiller golf. Vi har fire dage sammen allesammen her i ugen, that’s it, så det bliver en blanding af hjemlig hygge og nogle udflugter. Tirsdag aften skal jeg i Aftenshowet, så der kommer hvert fald en københavnertur ind over. De andre dage finder vi på noget i lokalområdet, men hvad ved vi ikke endnu – I er velkomne til at komme med forslag!

Resten af sommeren har vi børnene på skift, og vi er begge on/off på arbejde. Det er sgu lidt noget rod at få det til at passe sammen med familier på kryds og tværs, men jeg vil egentlig også helst bare bruge tiden på at komme på plads i hus og have, og gerne inden min fødselsdag sidst på måneden. Som jo også skal planlægges. Troels skal lidt til udlandet på job, og imens får jeg en flok piger på besøg, og så bliver der altså party i provinsen!! Og nåhhh ja… Vi skal da på Smukfest! Jeg har fået shanghajet Troels (læs: han har fået kortere snor) til at bo i vores lejr, det bliver drøn hyggeligt. Det bliver en dejlig sommer, jeg skal bare lige være migrænefri imorgen så jeg kan få alt på plads til at holde fri nogle dage, men ellers går det altså løs med at komme ordenligt på plads, jeg føler aldrig vi bliver færdige. Mit største hængeparti er at få fremkaldt nogle billeder til væggene, det må jeg snart tage mig sammen til, men sådan tænker jeg også om 30 andre ting jeg ikke har fået gjort endnu.

 

Hvad skal du lave i sommerferien? Kom gerne med idéer til et par halv-/heldagsudflugter i løbet af ugen her.

 

Vores kommer til at se ret meget sådan her ud. Hvor heldig må man lige være ♥

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Mine Cocopanda shopping favoritter + rabatkode.