Mini me, Hollie Nolia er startet til ridning...

Vores lille wonderland af en have

 

Vi elsker vores vores skønne, skønne have, som breder sig ud over forskellige niveauer på vores grund. Nede i bunden af haven, er der adgang til åen, med spil til en lille jolle eller kajak, der er bålplads og et lille skur. Jeg tror de tidligere ejere har brugt det som redskabsskur, men pigerne er helt vilde for at få det lavet om til et hyggeskur. Jeg forestiller mig jo området svøbt i fakler og bloggerlyskæder, og et hyggeligt skur man kan være i.

Jeg har en idé om at male det indvendigt, måske i mintgrøn, lysegul eller hvid, og ligge nogle madrasser i bunden og en masse skønne puder både inde, men også på siden af skuret hvor der er monteret en lille bænk. Eller lave en indbygget bænk og et bord derinde. Jeg er lidt i tvivl, så I må meget gerne komme med foreslag, hvis I har nogen.

Her bliver så flot, når det hele springer ud…

 

 

Image Map

Næste indlæg

Mini me, Hollie Nolia er startet til ridning...