Teenageværelset - råt og cool med betonmaling fra Primacol

Så blev det færdigt, vores nye køkken fra Rotpunkt

 

Reklame Rotpunkt

Så blev det nye køkken færdigt, og det blev lige som vi havde håbet på og ønsket os. Der mangler lige et par detaljer, som også er vigtige, det er et par hylder på den bare væg der skal dække kontakterne (kom gerne med forslag), en radiatorskjuler (i dén grad!!), at få hængt et lille fjernsyn op, og en lille ting jeg kan sidde på og skåle, imens jeg overværer kokkerierne, hvilket jo er den fornemmeste opgave. Jeg skal simpelthen kunne se Go’ Morgen dk og Nyhederne om morgenen, det er næsten mere vigtigt end kaffe.

Men, men… Se nu lige engang! Køkkenet er fra Rotpunkt her i Kolding, som har været med til at designe det, og vejlede os i alle materialer og hårde hvidevarer i processen.

Selvom det er sort og fylder meget mere end det der var her før, føles køkkenet meget større. Hvert fald når man står her. Vi har fået så meget mere plads til det hele, hvor vi før havde to store vitriner i stuen, som vi nu har solgt. Det er meget mere rummeligt, fyldt med lækre detaljer, og så er jeg bare vild med helheden i det, som jeg synes passer meget bedre til huset, end det andet køkken. Vi har en del sorte døre i huset, og de detaljer og kontraster kan jeg godt lide, også hvis man kigger ud ad døren, så kan man se at der er sort gelænder og to sorte døre udenfor. Derfor var vi lidt hooket på det sorte look med fyldninger og detaljer i lågerne. I stedet for hårde lige linier i fyldningerne, er disse mere bløde og runde i hjørnerne. Det er ikke meget, men jeg synes det komplimenterer de høje paneler og stuk der er i resten af huset, og som der ikke er i køkkenet. Det skulle være en blanding af noget moderne, men stadig noget klassisk med krummelurer, som resten af huset byder på. Det føltes bare forkert at lave det for enkelt og grebsfrit. Huset fortjener noget messing og marmorlook.

Altså, okay… Lige når det kommer til vinkøleskabet, som jo er det vigtigste i et køkken, så er det godt nok en moderne udgave med touch låge og sort glas. Det skal man altså ikke gå med på. Liebherr, baby! Ja da. Dog er champagneflaskerne lidt større end vinflasker, og dette er egentlig ment kun til champagne, så det kniber lidt nogle gange. Det skal man lige huske, men jeg skal sgu nok få mast dem derind.

 

 

I kan godt se at en radiatorskuler er et must ik’. Den skal laves så den ligner de andre vi har i huset. Og så skal vi nok også ha’ fundet et nyt tæppe.

Det jeg frygtede mest var, at køleskabet for enden tog for meget lys og gik udover vinduet, men det synes jeg nu slet ikke er et problem. Vi var jo nødt til at bruge de rammer vi havde, indenfor de fire vægge, og jeg synes det er blevet rigtig godt udnyttet. Vi er meget mere herude end tidligere, det er langt mere overskueligtog rummeligt, og vi nyder bare at være her.

Bare rolig, den store plante på gulvet skal i en anden krukke. Det er på den væg jeg vil have fjernsynet, så den skal nok helt fjernes igen.

 

 

Der skal et par hylder op her, men vi har ikke fundet de rette endnu – tip modtages.

 

 

Køleskabet er også et Liebherr, i bunden er der BioFresh, hvor vi opbevarer frugt, grøntsager og kød. Og en pokkers masse juicer som jeg får leveret hver uge, de har godt af at ligge ekstra koldt.

I må gerne se det indeni en dag, men jeg skal lige ha’ købt en masse bloggermad og fjernet ketchup og gin først.

 

 

Jeg havde også en Quooker i Dragør, så måtte have en igen, det kan man jo ikke undvære. Vasken er ekstra bred så der kan være en bradepande i den, og det er faktisk den samme sorte vask som jeg også havde i Dragør, og det har vi ikke fortrudt. Nogle siger der sidder kalk på den, men det synes jeg slet ikke, den er virkelig let at holde ren og pæn. Vi overvejede også en i messing, men det havde været et for stort arbejde at holde den fin. Quookeren er i farven guld, og den var vitterligt i skinnende bling-bling da vi fik den op. Nu er den lidt mere nedtonet og Troels vil så gerne pude den op hele tiden, jeg får den altså ikke poleret. Den har lidt patina som resten af huset – og mig.

 

 

Don’t even mention it. Det er Troels selv der har købt den fine lilla sæbedispenser, og han er SÅ glad for den. Jep. Jeg er bare glad for den ikke er lyserød.

 

 

Jeg elsker at stå her og lave kaffe, og kigge ud ad vinduet, det er helt sydlandsk. Det en skøn lille oase vi har os her.

 

 

Når hanen er pudset har den samme farve som grebene, og jeg kan godt lide de har samme nubrede overflade, så det hele hænger sammen. Greb er Beslagdesign.

 

 

Det var flere forskellige muligheder for sider og farver inde i skufferne. Jeg synes det gør køkkenet mere overskueligt med glas i siderne, så jeg lettere kan se hvad de indeholder.

 

 

Det var ikke planen fra start at der skulle glas i lågerne, men jeg er glad for vi gjorde det, det bryder den sorte flade og giver mulighed for ekstra belysning i rummet. Der er en fjernbetjening med, så vi kan justere lyset fra koldt til varmt, hvilket faktisk gør utrolig meget for rumfølelsen. Den fjernbetjening betyder umiddelbart lige så meget for Troels, som vinkøleskabet betyder for mig.

 

 

Vi valgte en helt enkel og clean kogeplade fra Witt med smarte og avancerede muligheder, som Troels er meget mere inde i end jeg. Det jeg godt kan lide er, at den selv ved hvor gryden eller panden er, så varmen altså ikke er begrænset til et mindre område.

 

 

Sort enkel emfang og mindre greb på de øverste skabe.

 

 

Det var Troels der valgte ovnene fra De Dietrich. De kan jo næsten mere end en jetjager! Grunden til jeg stemte i var, at jeg synes det var de pæneste i gennemgående sort, og med den runde ret maskuline knap. Som I nok har bemærket, så er jeg den detaljeorienterede på udtrykket, hvor Troels er typen der finder brugsanvisningen frem.

 

 

Jeg elsker det her. Det gør altså meget at køkkenet er rart og det hele hænger godt sammen, for den krog lige her, den er helt vidunderlig.

 

 

Jeg er ikke udpræget fan af vores kaffemaskine, den kunne være flottere. Meget flottere. Men den skal også være utrolig simpel, og ikke sådan et kæmpe maskineri. Så ville jeg aldrig få kaffe før han kom hjem. Jeg drikker faktisk bare espresso. Kom gerne med forslag, hvis I lige har en god idé, tak.

 

 

Sådan så køkkenet ud før:

 

 

Image Map

42 kommentarer

 • Lene

  Tillykke med jeres flotte køkken, det passer da bare perfekt til huset… og jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sus

  jeg fan af jeres køkken det virkelig raffineret – sort er flot og rummet kan netop bære dette i den farve – tillykke med det og håber troels får kokkereret lækkert mad til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hold nu op, hvor er det lækkert!!! I har den skønneste og vildeste smag!😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Flot flot. Hvor er tæppet i køkkenet fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Flot,flot. God smag. Hvor er tæppet i køkkenet fra ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Synes det er blevet virkelig fedt og flot. Det kan I godt smide i Bo Bedre 😉👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Flot flot, god smag. Hvor er løberen på gulvet fra ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge Lise

  I har simpelthen fået et køkken nu, modsat det, der var som ikke var noget st råbe hurra for !Det er super flot hele vejen rundt, meget gennemført og brugbart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Rasmussen

  Hvor er det blevet flot og sjovt nok virker det både størrere og lysere, selvom lågerne er sorte. Virkelig flot. Tillykke med det 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Årh hvor fint 👍🏻 Men kan allerede fornemme at du bliver lige så træt af det Liebherr vinkøleskab som vi er 😒 Flaskerne skal jo være ultra slanke for at kunne komme ind på hylderne……. Mega irriterende. Vi har taget et par hylder ud og så stablet. Men det var jo ikke lige det, der var meningen 😉 Ikke anbefalelsesværdigt 👎🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Hvor er det bare blevet fedt og meget mere dig end det der var.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Hold nu op hvor er det flot!!!!😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Paulina Rybicki Halas

  Mega lækkert køkken!!!:) Jeg kan iøvrigt anbefale hylder fra KVIK, dem der hedder FERRO stålreol. De fås i mange størrelse og kam derfor sammensætter efter smag. Har dem selv og de er så nive og giver et let udtryk i køkken uden at det bliver for tungt og fyldt op:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Jull Petersen

  Hejsa!
  Sikke et flot køkken.I har fået. Det passer til huset. Det er funktionel og er lækker for øjet. Er vild med detaljerne i håndtag, armatur osv.
  Tillykke med det.
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lissi-Ann

  Bydyb.com har nogle, syntes jeg, fede hylder 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tjek Pernille Rahbeks køkkenhylder. De vil passe perfekt i stilen, hvis du kan få dem i messing/guld.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Kan se at de er fra Craft nordic og fås i messing.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Gud ja hun har da nogen, har lige talt med hende i dag 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu k…! Sikke en forandring og hvor er det blevet godt.
  God stil og lækre materialer:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aga

  Hold da ……. sikke mega lækker køkken????????????????????????????💪🏼💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda lee Rasmussen

  craftnordic.dk laver skønne hylder i metal, fx. messing, kobber på mål.
  Fint køkken

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Strøm

  Mega fedt køkken. Super lækker stil passer godt til huset. Virkelig flot

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  mascha super flot køkken, jeg kan ikke finde hvile før du fortæller hvor den sorte dør udenfor fører ind til ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Uhhhh spændende 😉 Det er vores garage der er derinde, og trædøren fører ud til gaden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hov… hvad med den (næsten) vigtigste detalje.. bordpladen..?😊 Er det en carrara marmor-plade?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Nej, vi gik væk fra alm. marmor da det er for sart, og valgte Dekton 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Flot køkken! Vi har også lige fået nyt køkken og for at bløde det lidt op, har kabeltromlen lavet en fin hylde i naturtræ til os. Nedenunder er der meget passende en krog a la den de bruger på restauranter til vinglas. Palle fra Kabeltromlen hjalp også med at bygge en skydedør ind til viktualierummet. Og så har han nogle fine trallebænke. Meget sympatisk mand!

  http://www.kabeltromlen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Søeborg

  Wauw Mascha det er bare så flot og gennemført 😍 Er vild med bordpladen til de sorte låger og så fedt det også er på væggen mellem bord og overskabene 😍 Du har virkelig sans for detaljer – og med sæbedispenseren viser Troels da, at han også har styr på det 🙈 I kan starte jeres eget indretningsfirma 🤩🤪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solveig

  Fantastisk flot køkken I har valgt.
  Du har ret i, at det ser ud som om I har fået et meget større køkken. En ting vil jeg lige anfægte: Det er synd, hvis der står noget ovenpå køkkenskabene eller køleskabet (stålskål ovenpå køleskabet). Det ødelægger synsindtrykket lidt. Kan du se det Mascha?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Super flot køkken. Den flotteste hylde dertil må være OX DENMARQ – Morse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  SÅ flot og gennemført køkken !
  Hvor meget tænker du, at hylden/hylderne skal fylde ? En sort fra String ville helt sikkert se godt ud 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Kan anbefale kaffemaskinen Nespresso creatista, som jeg selv synes er i den pænere ende og samtidig ikke fylder for meget og er let 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Du skal da have en Sage Oracle touch!
  Kaffemaskinen med touch, som giver dig friskbrygget OG kværnet kaffe efter egen smag! Og ja…… det får vitterlig englene til at synge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Mine forældre har en Vipp 912 hylde til deres sorte køkken – Det ser virkelig godt ud
  https://m.livingshop.dk/vipp-hylde/?options=111261,105009&gclid=EAIaIQobChMIhvfd79-J4wIVyIGyCh15wgZYEAQYBCABEgJwaPD_BwE

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anni

   Flot køkken! Vi fik et Rotpunkt køkken for ca. 3 mdr siden og det er fantastisk👏🏼👏🏼Helt enig mht Vipp hylden, den kunne være flot på jeres væg😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grethe

  Hvor er løve fontænen udenfor fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Rustikke hylder fra Ib Laursen! Helt klart !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Moi

  Da jeg første læste om ideen til køkkenet, må jeg indrømme jeg ikke troede det blev flot. Men wauw! Det ser virkelig godt ud, helt oprigtigt ment, det er et dejligt hjem i har lavet jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Mascha,
  Ser super lækkert ud. Jeg vil gerne hjælpe dig med nogle stilrene hylder til dit flotte køkken. Det er dansk design, produceret i Danmark 🙂
  Du kan se dem her https://www.designers-first.dk/hylder.html og du også meget velkommen til at besøge os i Vejle.
  Mange hilsener Gert (DESIGNERS FIRST)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan anbefale en Sage Barista Pro. Den er med kværn og har en opvarmingstid på 3 sek. Fylder ikke meget. Skal det være mindre kunne det være en Sage Bambino, denne er dog uden indbygget kværn. Og jeg giver gerne 6 måneders gratis espresso med 🙂 Vores kaffe er dyrket uden brug af pesticider, fra små familieplantager. I Brasilien. Mvh. Janus fra haveacoffee.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Hvor er set flotte glas med havregryn fra ? 😍🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Agnieszka

   Ja ,det vil jeg også meget gerne vide.
   Husker at M har fortalt om den engang men husker overhoved ikke hvor er den fra 😞

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Teenageværelset - råt og cool med betonmaling fra Primacol