Bedste midsommeraften - vi nåede lige hjem til Sankt Hans

Teenageværelset – råt og cool med betonmaling fra Primacol

 

Reklame Primacol

Det der med at få et teenageværelse færdigt. Bare glem det, this is at good as it’s gonna be! Men nu har jeg fået taget nogle billeder hernede, og ja, der er et hjørne I ikke kan se. Det er fordi jeg strategisk har flyttet alt rodet derover, imens jeg tog billeder… Jeg er jo ikke helt dum, det var meget lettere end at rydde op.

Pigerne fik lov til at vælge en speciel væg hver til deres værelser, og det fik Julius også. Alt hernede var hvidt og nyt, og kælderlooket var egentlig ikke udpræget. Men det blev det alligevel lidt igen, da valget på den særlige væg faldt på noget der ligner en rå væg med betonmaling fra Primacol. Vi stod lidt af på at han også fik malet grafitti her, selvom det nok også kunne være cool henover fjernsynet eller sengen.

Jeg synes væggen giver et fedt look og indtryk – et rigtigt teenageværelse.

Det er ikke noget vi har haft en murer ude at lave, selvom det ser sådan ud. Det er skam gør-det-selv venligt betonmaling fra Primacol Decorative, som pigernes glimmervægge også er fra. Jeg/vi er ikke så meget til de helt hvide vægge, jeg kan godt lide det er tydeligt at der er taget et aktivt valg om noget andet, noget der giver personlighed og er unikt. Men jeg er også mere til villavillekulla end firkantet nybyggeri, så det hænger nok meget godt sammen på den måde, hvor hvidt er meget pænt der.

 

 


 

Se how to video af betonvæggen her.

 

De andre farver i huset er også fra Primacol, I kan se dem her:

Kontor: Ladyboss / Stue+spisestue: Together / Køkken+hall: Future

 


 

 

Hvis ikke man er til så mange ting på væggene, gør dekorative malinger en ret stor forskel.

 

 

Før så man slet ikke rørene her, da der var hvidt, men nu træder de mere frem ala noget underground… Skal vi kalde det New Yorker look? Clean and simple.

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Bedste midsommeraften - vi nåede lige hjem til Sankt Hans