Der tages store skridt disse dage!

Kontoret der aldrig bliver færdigt…

IMG_3394IMG_3394

Jeg føler bare aldrig jeg bliver færdig med det kontor her! Jeg mangler stadig stole til mødelokalet og en del lamper og halløj, men det er SÅ fede lokaler, lige midt på strøget. Elsker det – tænk det er mit, helt alene. Altså alene og alene er jeg nu ikke. Der er mig og mine to ansatte her også. Ikke nogen kæreste, ikke nogen partner. Bare os.

Jeg synes billederne ovenfor (de er fra Wallink her)er helt retro-cool lige til min business. Jerndyret nedenfor fik jeg i fødselsdagsgave, og er et lykkedyr. Det står og bringer mig held – håber jeg!

IMG_3395

Design fra Georg Jensen, mixet med lidt mere hippieagtige krus fra Bahne.

IMG_3396

Planten her fik jeg af Andreas og hans assistent da de flyttede ud… De mente at så var Andreas på en eller anden måde stadig heroppe. Ja, tænk selv over den…. 😉

IMG_3397

Image Map

Næste indlæg

Der tages store skridt disse dage!