Hængepatter, sol, gourmet og almen opførsel

Har jeg egentlig fortalt, om krystaller og hvordan jeg bruger dem…

 

Hej! Jeg ved godt det er virkelig længe siden jeg har været på bloggen, faktisk så længe, at når jeg er blevet spurgt til min profession har jeg overvejet om jeg overhovedet kan bruge den titel længere. Jeg har overvejet meget, om jeg egentlig stadig har mod på at dele så meget ud af mit liv som tidligere, af den grund der følger så utrolig mange kommentarer med på alt. Med 20 år i branchen som offentlig profil, kender jeg godt spillereglerne, men det sidste halve år har jeg skrevet ret mange indlæg som jeg har droppet at udgive og billeder jeg ikke har postet på IG. Det er så ekstremt hvad der følger med efterhånden. Misforstå mig ikke, jeg elsker jo det jeg laver, men jeg har svært ved at rumme den negative energi jeg hele tiden skal navigere udenom. Jeg gider derfor heller ikke skrive endnu et indlæg om hvordan jeg synes man opfører sig på sociale medier, hvad man blander sig i osv., jeg vil hellere fortælle hvordan jeg har taklet at prøve at komme tilbage igen, for jeg føler lidt jeg har været fanget i en boble af dårlig energi og evig bekymring.

To ting har været virkelig afgørende for mig det sidste halve år eller mere. Sten og CBD. Jeg starter med sten, så fortæller jeg om det andet en anden dag.

Min mormor var nok den der introducerede mig for sten og deres betydninger, hun fortalte mig at det var godt at have sådan en i lommen eller en man kunne gå og nusse lidt på. Som barn har jeg ikke rigtig forstået hvad hun mente, men de dukkede på en eller anden måde altid op gennem min barndom. Især ametyst var hendes foretrukne sten, og inden hun gik bort for et år siden, gav hun mig en ring som jeg husker hun altid har båret. En guldring med en stor smuk skinnende ametyst. Sådan en som mormødre har, fra en helt anden tid hvor smykker ikke var noget man lige købte som et midlertidigt fashionitem. Som barn var jeg enormt imponeret over den smukke sten, den skinnede og lignede noget fra et eventyr, så da jeg så den igen og fik at vide jeg måtte arve den, vidste jeg at den ville blive en vigtig del af min smykkesamling – selvom den er voldsom og i øjnefaldende. Men det er nok i virkeligheden derfor jeg så godt kan lide den.

 

Min mormor var et spirituelt menneske. Ikke på den måde hun tændte røgelsespinde eller mediterede, og bestemt ikke nogen flippet type, hun havde bare et åbent åndeligt sind og kontakt til den anden side. Det var på en måde en naturlig ting i min barndom, at der blev talt om mennesker vi ikke kunne se og hændelser der var uforklarlige, hvis altså man ikke troede på “den slags”. Jeg brød mig faktisk ikke om det, og jeg brød mig ikke om den åbne kanal jeg selv havde, den har jeg hele mit liv bare ville lukke ned. Det har været alt for overvældende for mig og ikke noget jeg har ønsket at dyrke eller dykke ned i, selvom jeg gennem livet har benyttet mig af forskellig form for åndelig hjælp. Nu om dage er det mere okay at tale åbent om, hvilket faktisk er en lettelse, selvom jeg stadig ikke ønsker at dyrke det i eget hjem. Her er nemlig en dejlig ro og energi, der ikke har været alle steder jeg har boet. Men nok om det åndelige, det er stenene jeg vil fortælle om.

 

Jeg har altid sten med i bad. Vand og stenenes energi går ret gode sammen.

 

Sten og krystaller drager mig, som Tante Møghe ville sige. Det er ikke magi, det er energi og vi ved alle hvordan god eller dårlig energi kan smitte i sociale sammenhænge. Vi som mennesker har en energi der er meget ustabil, det tror jeg mange af os kvinder kender og jeg tror de fleste mænd vil give os ret. Sten har en mere stabil energi, og det er den jeg godt kan lide at læne mig op ad. Jeg tror jo ikke en sten kan skabe mirakler eller helbrede noget, jeg er jo ikke loco, men som når man siger at tro kan flytte bjerge, så tror jeg ens eget fokus og dedikation sammen med energien kan noget særligt. Feks. har Hollie Nolia en sovesten, et hjerte af rosakvarts, som ligger under hendes pude når hun sover. Nogle dage falder hun også i søvn med en sten i hånden, fordi det giver hende ro og hun retter sit fokus på det. Børn er så umiddelbare, så når jeg fortæller hende at stenen giver hende kærlighed og ro til at sove, at stenen der står på natbordet holder dumme drømme væk, så letter det hele processen og skaber en overbevisning om at det er okay at læne sig op ad noget. Det hjælper hvert fald for os.

 

 

Jeg har store sten af forskellig art og betydning i huset og lejligheden, og små sten jeg bærer i lommen, tasken eller i smykker. Det kan være ganske små sten, for det er umiddelbart ikke noget jeg har behov for at skilte med. Jeg bærer dem for min egen skyld og de forskellige sten er valgt ad fra det behov jeg har i den pågældende periode. Jeg har nogle sten som jeg næsten ikke kan komme igennem dagen uden, jeg kan simpelthen mærke når jeg magler energien og støtten. På en måde tror jeg på, at når jeg har den på mig, så har jeg fokus på den energi den står for og giver mig. Nu gider jeg jo ikke lyde helt fjollet, så jeg nedtoner helt ekstremt hvad de i virkeligheden betyder for mig, og har gjort for mig og af den grund er jeg begyndt at have flere sten og krystaller omkring mig i det daglige.

 

 

Ametysten som jeg fik af min mormor er en meget spirituel sten, den hjælper med at skabe klarhed og åbne for din spirituelle indsigt. Den er god og beroligende hvis du har ondt i følelserne og god mod søvnløshed og tankemylder. En god sten at have ved siden af sengen, som Hollie har, og en sten der bør være i alle hjem. Heldigvis er den også meget smuk, jeg vil så gerne selv have sådan en stor sten der er gennemskåret så man kan se de smukke lilla krystaller indeni. Den skaber balance, harmoni, beskytter mod negativitet og er god mod angst.

 

 

Billederne her er fra tidligere på året hvor jeg besøgte Crystal Lab i København, som har virkelig mange smukke og skønne sten og krystaller. Jeg købte nogle forskellige med hjem, bla. et ret stor røgkvarts der står i stuen i Kolding. Det var lige den energi og hjælp vi havde brug for i hjemmet i den periode. Måske var det lige omkring det tidspunkt vi begyndte at forlade hjemmet igen, efter vi havde isoleret os i Coronastarten.

 

 

En overgang fik vi en kasse en gang om måneden med forskellige sten og krystaller fra Moon Mica. En ret god måse at lære forskellige sten at kende på, og prøve dem.

 

Hvad er dit forhold til sten og krystaller? Hvis du har et.

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Hængepatter, sol, gourmet og almen opførsel