Sol, sand, kærlighed og dårlig samvittighed

Dette “kamera” bruger jeg. Ny telefon + cover

IMG_1981Jeg elsker at tage billeder, og er helt sikkert den irriterende type, der hele tiden lige skal tage et billede af alt. Normalt gør jeg det med mit Olympus Pen kamera, som jeg er meget begejstret for, men da jeg lige har købt ny telefon, har jeg faktisk kun den med på turen. Det var umiddelbart det nemmeste for mig, i situationen, da den også tåler lidt vand.

Jeg har længe overvejet at udskifte min iPhone 6 ud til en 7 plus, men har ikke rigtig fået det gjort. Men så købte jeg et cover, som er den nyeste udgave at det der Kardashian bruger, LuMee, med godt lys til selfies – dette kan bare også lyse den anden vej. Nå, men jeg bestilte coveret hjem fra USA, som var de første der havde det. Det tog evigheder om at komme hjem, og da jeg ville tjekke hvor det var strandet, bemærkede jeg at det sgu var til en 7 plus jeg havde købt det. Okay, så var det nok et tegn på jeg hellere måtte købe den telefon, da jeg i forveven var ved at have brug for nogle flere GB, da min telefon “kun” har 128 GB. Så det blev til den store model med 256 GB i sort (den matte). Det er jo mest et arbejdsredskab for mig, så størrelsen er meget afgørrende for mig – også på telefonen.

Så måtte det cover gerne snart dukke op! Da jeg så tjekkede, at den told og handling der var i Danmark, kom oveni coveret og fragten, rendte det op. Faktisk havde jeg intet mod tolden, men gad sgu ikke betale det der kom oveni igen – plus det ville tage så mange ekstra dage, at jeg ikke kunne nå at få det med til Thailand. Nå, men så fandt jeg det et andet sted, hvor jeg kunne få det hurtigere. Så det købte jeg. Så opdagede jeg fandme, at jeg havde købt det til en 6’er! Nå, så måtte jeg købe ét til, da ordren ikke kunne annulleres. Altså mit tredje cover, af det samme. Og har også købt en ny telefon, pga. første fuckup. Seriøst, hvor distræt kan man være? Så møder jeg fragtmanden og siger det ene skal returneres, og det gør han. Kort tid efter får jeg besked om der ligger en pakke til mig, jeg skal hente i en box. Så henter jeg pakken… Så er det fandme det cover jeg nægtede at modtage. ARE YOU KIDDING ME??!!!

Men alt i alt, så er jeg rigtig glad for både telefon og cover. Flere har spurgt til optikken og kamera, og det er altså bare min telefon jeg bruger her, og så bruger jeg filteret Old Polar, i redigeringsapp’en Lightroom på telefonen. That’s it.

Jeg henviser ikke til hvor jeg har købt mit cover, da jeg tror I selv kan finde et bedre sted at handle, ved at Google det.

IMG_1986

IMG_1983

IMG_1984

Næste indlæg

Sol, sand, kærlighed og dårlig samvittighed