Troels på bloggen: Første gang jeg mødte Mascha

Grand Central Oyster Bar, New York

 

Hold nu op, jeg mangler da stadig at vise en masse fra New York, for vi var jo rundt på mange af de steder nogle af jer anbefalede, og det vil jeg da gerne give videre. Nu har jeg jo også taget billederne, og dem jeg ser godt ud på, skal da virkelig ikke være spildt!

Grand Central station er et besøg værd, flot og storslået bygning som de fleste af os nok har set i en del film. Så meget turister er vi altså, det er virkelig med “nøøøøøj” og det hele, når vi genkender noget. Vi burde måske være lidt mere cool end vi egentlig er, men det er altså også en festlig oplevelse at tygge sig igennem The Big Apple. So be it. I bunden af bygningen finder du den populære Oyster bar, der har ligget der helt tilbage fra 1913 og har 25-30 forskellige varianter af østers. Stedet er som sådan egentlig ikke noget særligt, men alle talte om det, og så skulle det jo prøves. Det var hvert fald en god undskyldning for en break med et glas champagne, for det hører sig jo lissom til når man spiser østers, synes jeg. Så vild er jeg egentlig ikke med østers, men som jeg fortalte i mit nytårsindlæg, så sad vi pludselig her med et kæmpe udvalg af forskelligt tilberedte østers, og valgte helt tilfældigt Oyster Rockefeller da vi lige havde været der – det var et rigtig godt valg!

Det er ikke et sted man hænger ud længe, det er mere et pitstop, hvor man sidder i baren og køkkenet er lige på den anden side, med en masse hektisk tilberedning og sortering. Det er ikke fint og fancy, men god oplevelse og stedet har fået virkelig gode anmeldelser. Jeg synes det er et besøg værd.

 

 

Outfit: Strik fra IRO, broche fra Chanel.

 

 

Det er naturligvis Troels, der drikker den lyserøde champagne…

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Troels på bloggen: Første gang jeg mødte Mascha