Lige i smørhullet...

Melodi Grand Prix 2015

IMG_9384IMG_9384

Jaaaaa så I smukke Anne Gadegaard i Melodi Grand Prix igår? Jeg synes klart det var den bedste sang – synes slet ikke der var nogen der kom i nærheden af den, og slet ikke den der vandt! Jeg har ikke set det i mange, mange år, men så det i år fordi Anne var med, og så skulle jeg jo se hvor flot hun var med mine GLAM Tattoos by Maschavangshop.dk. Det er altså nogle jeg selv får produceret, og mine fåes kun HER.

TILLYKKE Anne med den bedste sang – efter min mening 🙂

I øvrigt… Hvor er det fantastisk at det er hendes kæreste der har skrevet sangen. Eller misforstod jeg noget? Jeg er helt pjattet med den, køb den på iTunes HER

Se så smuk hun er! Og hvor var det bare TRIST at der ikke var nogen kvindelig vært i en smuk kjole. Hvordan kan man finde på at sætte to mænd til at være værter på sådan et SHOW, som jeg forbinder med show, glam og konfetti. Det var godt nok ærgerligt. Jeg synes der var alt for lidt bling-bling over det.

IMG_9382
IMG_9393 IMG_9394

Hør den dejlige sang her…

Næste indlæg

Lige i smørhullet...