CPH Mini, en lille VIP børnemesse

Black Friday i Rødovre Centrum!

image

Annonce

Man kan vist ikke komme udenom det er Black Friday i morgen, som jo egentlig er en amerikansk ting, men som kommer mere og mere til Danmark også. Det betyder at der er mange gode tilbud dagen lang, og helt frem til midnat – hvert fald i Rødovre Centrum. Det er den dag på året hvor butikkerne giver de store rabatter, og kunderne går AMOK. Hvert fald over there, men mon ikke også man kan rive sig et tilbud eller to herhjemme man ikke vil gå glip af. Jeg tænker det er dagen man lokker manden med ud, for de kan jo godt lide når vi ikke bare fyrer kassen af,men jo er “åhhh så fornuftige” med de tilbud der – så er det bare afsted, og tag ham og ungerne med, for der sker en masse der kan underholde dem, imens du shopper (dobbelt op 😉 ). Har man ikke mand og børn, tager man jo bare en veninde med, naturligvis. Så kan man rotte sig sammen, og har hele fire albuer at gøre godt med.

For børnene er der underholdning kl. 18, med Monster og Joakim, der har deres helt eget quizshow!

image

Kl. 20 kan I høre og møde sangeren BRO, som kommer og synger sit hit.

Kl. 21 er det Joey Moe der underholder, og ham vilman næsten ikke gå glip af hvis man er i nærheden. Han er SÅ god, og SÅ sød en fyr 🙂 Gratis koncert i Rødovre Centrum på en fredag, det er da ikke så dårligt, hva’!

Der er åbent helt til kl. 24!

Læs meget mere om Black Friday i morgen, i Rødovre Centrum HER

Næste indlæg

CPH Mini, en lille VIP børnemesse