Sådan tjekker du prisen på varen, inden du køber

New York City planen…

 

Tusind tak for alle de gode forslag til hvad vi skal foretage os i New York, vi har lyttet efter det hele og købt billetter, bestilt borde og lavet ture ud fra hvad I havde af gode tips. Dagene er godt pakket, det bliver fedt! Vi skulle måske ha’ kigget på det lidt før, og ikke bare aftenen før vi skulle afsted, men det er lidt en spontan tur i anledningen af Troels fødselsdag, i december.

Jeg ved ikke hvor meget jeg kommer til at lave og dele under vores ophold, men planen er en lille guide og min erfaring er at det bliver bedst hvis jeg laver noget hver dag når jeg er afsted, ellers flyder det hele sammen når jeg kommer hjem, så må det blive som det bliver… Sådan lidt hurtigt og sikkert med masser af billeder. Jeg kan bedst selv lide at være med i nuet når jeg følger nogen, og ikke en uge eller to senere, så det vil jeg prøve på, at give nogle af oplevelserne videre som inspiration.

Her kan I se hvad vi har planlagt indtil videre…

 

 


 

Fredag

 

Vi tjekker ind på hotellet, Soho Grand om eftermiddagen, kommer på plads på værelset og bevæger os en tur ud i byen. Jeg satser på vi er ret trætte, eller det er jeg garanteret, for jeg kan ikke bare sidde og sove og sover ekstremt let. Faktisk sover jeg sjældent mere end max 6 timer på en nat, med flere opvågninger. Troels, han sover på 3 minutter hvor som helst og når som helst, super provokerende.

Planen er at gå over Brooklyn Bridge og se Manhatten fra den side. Det lyder som en hyggelig tur gennem området vi bor, over broen og så tror jeg vi finder et pizzaria og får noget aftensmad. Det ér jo fredag og vi plejer at få sushi og champagne om fredagen, men Tao var desværre fuldt booket, men champagnen skal vi nu nok få fundet. Jeg har sandelig en flaske med i kufferten, bare for en sikkerhedsskyld, det har jeg altid.

Hvis vi er til det, vil vi også gerne nå forbi hotel Roxy og høre lidt jazz og få en drink.

 


 

Lørdag

 

Jeg sidder lige nu i flyveren med listen som Troels har skrevet, han sover imens jeg prøver at læse hans noter. Jeg kan se han har booket bord på et sted der hedder Balthasar kl. 9:00… Så der bliver ikke meget snoozen kan jeg regne ud. Derefter tager vi i Central Park hvor vi forhåbentlig kan opdrive en hestevogn eller cykle en tur. Det er også lørdag vi tager den store shoppetur, eller hvert fald går i butikker og stormagasiner som Macys, Bergdorf Goodman, Barneys, Bloomingdales, 5th Avenue, han har sågar skrevet en særlig stor Gucci butik på listen, og så skal vi forbi en chokoladebutik på Madison og spise på Decoy bar med efterfølgende drink på Magic Hour rooftop bar.

Det er hvert fald den løse plan.

 


 

Søndag

Her kan vi sove lidt længere. Vi har bord på Beauty & Essex til brunch kl. 11:45 som mange har anbefalet, men de var desværre fuldt bookede alle aftener, men vi vil forbi så det må blive til brunch. Så tager vi op til Grand Central station hvor vi gerne ville prøve deres oyster bar, men den er lukket om søndagen, så vi tager på Campbell ba i stedet hvor der er live jazz. Vi skal også forbi Magnolia Bakery, Times Square, Top of the Rock, skating på Rockefeller rinck og enten en tour rundt i NBC studierne eller se juleshowet. Søndag står den umiddelbart på regnvejr, men jeg håber ikke det fortsætter til sent da vi har billetter til starlight skating  foran Rockefeller Center 22:30-00:00.

 


 

Mandag

 

Vi satser på at stå tidligt op og så afsted til Ground Zero, og se alt det der er i forbindelse med det, det tager nok en del tid. Så er planen en helikoptertur henover Manhatten hvor vi ser det hele fra oven, og i den forbindelse får tjekket Statue of Liberty af også. Om aftenen har vi bord på Buddakan og finder nok en drink derefter et sted.

 


 

Tirsdag

 

Vi flyver hjem ved 17-18 tiden, så vi kan godt nå et eller andet, men vi har intet planlagt endnu og der skal jo også være tid og huller til noget vi ikke lige har planlagt hjemmefra.

 


Just arrived…

 

Image Map

Næste indlæg

Sådan tjekker du prisen på varen, inden du køber