Black Week: Få det fulde overblik og sammenlign priser

Anbefaling: Helikoptertur over New York City

 

Jeg kan virkelig anbefale at se New York fra oven. Troels ville så gerne se Statue of Liberty, men der var flere måneders ventetid på billetterne til at komme derop, så vi var for sent ude. Mange foreslog at sejle derud, men det var tiden ikke lige til, og jeg var/er faktisk syg, så vi valgte at tage en helikoptertur i stedet.

Billetterne kan man købe på nettet, men det var lidt svært lige at vurdere tiden og vejret, og hvilken helikopter der var bedst, så vi gjorde det at vi gik en tur og gik ned hvor de flyver fra, ved pier 6. Det er ikke andet end 10 min gå gang fra Børsen og Wallstreet, hvis man alligevel vil se det. Det passede så fint med at vi selv kunne vælge en helikopter og lige flyve i solnedgangen. Da vi nærmede os stedet stod personalet og trak forbipasserende ind, og selvom jeg prøvede (jeg er jo jyde) at prutte om prisen, var der ikke så meget at gøre, men så forhandlede vi om hvordan vi ville sidde i stedet, da mange havde nævnt at det kunne betyde en del – tak for det. Det ville være lidt irriterende at sidde mellem nogen, da man sidder 6 pers. bagi, og en jo så sidder i midten. Jeg fik sædet ved siden af piloten, og Troels fik en vinduesplads bagi – helt perfekt.

Turene man kan vælge mellem er på 15 min., 20. min eller lidt mere. Vi tog den på 20 min og det kostede 4.000 kr. for os begge. Jeg mener den på 15 min kostede 1.500 pr. pers. og den store pakke noget mere. Denne her passede så fint, men 15 min havde altså været lige så god for vi fløj bare længere væk fra byen, og det var der jo som sådan ingen grund til. Jeg husker altså ikke hvem vi fløj med, men der er flere udbydere. Vælg dog ikke den røde helikopter der er en mulighed hvis man booker på nettet, der er bedre udsigt i de sorte.

 

Image Map

Næste indlæg

Black Week: Få det fulde overblik og sammenlign priser