Køkkenhygge og morgenmøsser

Det kan man da ikke bare glemme…

 

Ej men se nu her, jeg fandt da lige disse billeder som jeg helt har glemt at poste, så ende jo nærmest spildt! Det gik også lidt hurtigt de dage, men jeg nåede da lige forbi Paris på en pressetur med Sephora og et debatjob på Bornholm under folkemødet, inden vi smuttede på boksecamp i Marbella.

Udover denne tur, så er det længe siden jeg har været i Paris, men det var kun en ganske kort smuttur. Jeg havde lidt håbet jeg kunne nå at kigge på et par butikker, få en espresso på et gadehjørne, eller i det mindste en croissant, som vel nok er det eneste franske jeg kan. Eller noget. Men da det var en endagstur og flyene i begge ender var timer forsinkede, blev det kun til en hurtig indendørs frokost der lige så godt kunne ha’ fundet sted på Vesterbro, for så at gå ind i en stor bygning hvor jeg var inviteret, sammen med en masse andre, til at se makeup-nyheder. Og så gik turen hjem igen. Så det blev en taxa/fly dag og det eneste jeg havde med hjem derfra, var en dagcreme som efter et par uger viste sig ikke at gøre noget godt formen hud. Desværre, for den dufter ellers så dejligt. Men sådan fungerer det som regel, at jeg tester tingene og finder ud af om jeg synes de er gode eller ej.

 

 

“Skal vi lige fikse dine bryn?”, sagt på fancy fransk. Jeg havde lige set en pige få den friseret og tegnet op, og det så virkelig pænt ud, så jeg hoppede hurtigt op i stolen. Det gik hurtigt op for mig at jeg ikke havde overværet proceduren fra start, for inden jeg overhovedet nåede at overveje eller stikke af, blev mine bryn vokset – av for pokker! Ej så ondt gør det heller ikke, men det var ikke lige forventet, men resultatet blev ganske fint. Der går så mange tanker gennem ens hoved der, for når man er på tur vil man jo gerne se smart ud, og pludselig var min makeup jo ødelagt, men det fiksede de naturligvis til makeup-eventet. Det kunne jeg da ha’ sagt mig selv.

 

 

Tá-daaaaa… Lille spejl på væggen der, hvem er den ondeste stedmoder i landet her? Aaarghh…

 

 

Jeg overnattede lige ved lufthavnen, så jeg nemt kunne hoppe på flyet til Bornholm næste dag.

 

 

Det var her jeg købte mine nye Gucci solbriller, da jeg havde glemt mine hjemme. De er fra den nye kollektion, og det bedste impulskøb længe.

 

 

Jeg elsker Bornholm, virkelig elsker den ø, den er så skøn og dejlig og dansk. Sidste år var jeg ikke til Folkemødet, men fordi jeg havde været det årene forinden og blevet så vild med det, tog vi i stedet i sommerhus en uge sidste år. Det gad jeg godt igen! Men Folkemødet er altså også et besøg værd, hvis man interesserer sig lidt for samfund og politik. Det er alt andet end kedeligt, og for alt andet end kun politikere. Det koster naturligvis en bustur eller færgebillet at komme over, og der er forskellige overnatningsmuligheder i den økonomiske prisklasse der passer til ens budget. Man skal bare være tidligt ude, og det var jeg desværre ikke, så jeg tog hjem igen samme dag.

Vores familietur til Bornholm kan du se her / her / her.

 

 

Sandalerne var fine i Paris, men det kræver gummisko at rende rundt på Bornholm. Og jo, mine sandaler er TOP-smarte 🙂

 

Hotdoggen her har jeg tænkt på siden sidste besøg, og jeg fik sågar sendt billeder af folk der smovsede i den sidste år. Men nu fandt jeg den! Så stod jeg der i køen og hørte hele Danmarks tv læge sige… “hvad laver du i hotdog køen Mascha, jeg troede lige vi var blevet enige om noget andet”. Og fandme om ikke hun optog det og sendte det til Troels. BUSTED! Haha.

 

 

Jeg nåede at hygge mig med både Cecilie Hother og Charlotte Bøving, og hendes hustru Pernille, inden jeg igen landede i Billund, og fluks var i Kolding igen.

 

Image Map

Næste indlæg

Køkkenhygge og morgenmøsser