Hva' vil du ha'? Du har 3000 kr....

Ups… Hvordan kunne jeg glemme det?!!

IMG_8328I går havde jeg børnefri aften, hvilket der er 9 dage til jeg har igen, så den skulle dælme udnyttes. Der skulle købes julegaver! Juleshopping, det er nærmest årets højdepunkt. Jeg kørte ud i Copenhagen Designer Outlet, hvor jeg tænkte jeg kunne få dobbelt op på gaver, eftersom det er et outlet. Det kan jeg også garantere for jeg kunne ha’ fået – hvis jeg havde husket mit kort. Det imponerende er, at jeg gik i flere butikker og fandt noget jeg ville købe, og glemte på ny hver gang, at jeg ikke kunne betale. Til gengæld fik jeg snakket med en masse i butikkerne, hvilket jo egentlig også var hyggeligt og endnu billigere 😉

CDO som det også kaldes, ligger i Taastrup, og jeg har været der en del gange før. Det passer lige med der er en masse andre ting jeg skal have i området, og så er det noget nemmere at parkere Rudolf på store parkeringsområder, end kæmpe for det inde på strøget. Jeg bruger seriøst ca. en halv time hver dag på at parkere derinde, det er forfærdeligt.

IMG_8293

I spørger hvordan jeg er kommet i form igen. Piger, det fortæller jeg en af dagene, men indtil da, så kan I jo gå på fitness-udsalg. Jeg kan godt afsløre, at hemmeligheden er alt andet end at sidde og lumre i sofaen. I CDO købte jeg mine nyeste løbesko til halv pris, og jeg var lige ind og se hvad de havde denne gang, og satte et fedt sæt sammen. Der var ca. 40% på alle dele.

IMG_8332

IMG_8333

Julepynt, jeg ELSKER julepynt. Kan man se det på mig?? Jeg ville være et juletræ hvis jeg kunne!

IMG_8299

Lækker hyggekappe, eller hva’ det er, til juleferien i Byrsted. Kan sagtens se mig selv i den. 300 kr. Bum!

IMG_8314

Hollie Nolia har begge disse ting i skabet, denne helt ny, som hun endnu ikke har nået at få på – det er altså bestemt ikke “gamle” ting de har derude. Jeg ved at det kan være et pres for mange at få det hele til at løbe rundt her i julen, og derfor vælger jeg også at vise at der altså er steder at handle, hvor man får lidt ekstra for pengene. Der skal jo være noget til os alle herinde – og jeg kan altså selv finde en masse i CDO.

IMG_8322IMG_8321

Jeg fik en lang og hyggelig snak med ejeren af denne butik. De har også en masse af de nye kollektioner af smykker med 30%. Helt særligt havde han et ur (som jeg fandme ikke fik billede af!), som er lavet i begrænset antal, og med en goddammit METEROIT i. Hvilket nok også var derfor der var en ganske ægte NASA rumdragt i smykkebutikken. Jo jo, jeg går jo ikke bare hjem igen, fordi jeg har glemt mit kort. Så snakker jeg i stedet for at købe 🙂

IMG_8315

ANNONCE

Næste indlæg

Hva' vil du ha'? Du har 3000 kr....