Min morgen...

DET SKER BARE IKKE!!!???

IMG_2625IMG_2625

Så starter man ud med at vise sig fra sin mest overskudsagtige side mandag morgen. Alenemoderen her får afleveret trodsig datter og træner lige sammen med Anne, selvom snottet løber.

Klip til…

Lægen giver mig dobbelt dosis penicillin, fordi jeg er ret inficeret. Går på apoteket – har glemt penge. Køber på klods på apoteket. Står i kø til ingefærshot og frisklavet juice… Nåhhh nej… Ingen penge! Ankommer til kontoret. Har fandengalemig glemt nøglerne, og ny medarbejder startet i dag. Flot! Heldigvis var Andreas ovre på hans kontor med ekstranøgle, og kontanter til mad. Har fået 2 parkeringsbøder, render rundt med en toiletrulle og næsehorn i tasken, i regnvejr, bare ben og solbriller. Fuck dig mandag!

Jeg har lovet Hollie Nolia at vi skal bage boller senere, og ja, jeg har LIGE bestilt rengørring til i morgen, for NU tager det overhånd! 🙂

IMG_2627

Næste indlæg

Min morgen...