Hva' så Kolding?! Det laver vi...

Inspiration til hygge i haven + feriebilleder del 1.

 

Jeg har slet ikke fået vist jer alle de dejlige billeder fra Bornholm – jeg har mange! Udover jeg selv bliver glad af at kigge på dem, tænker jeg de måske kan være god inspiration til jer der gerne vil ha’ lidt mere hygge ind i haven. Jeg er selv meget inspireret og får lyst til at ændre alt muligt hjemme. Jeg harogså taget billeder af hele huset indvendig, det er I simpelthen nødt til at se også. Først haven og mine yndlingsmennesker ♥

Der er rigtig mange der har spurgt til sommerhuset, som jeg låner af en jeg kender. Jeg har egentlig blot henvist til hende via Instagram tidligere, men det er nu oprettet hvis I skulle ønske at leje det, kan I nu gøre det via dette link. Det er altså ikke reklame, blot en venlig henvisning.

Se lige hvor vi har hygget os…

Lucky me ♥

Image Map

Næste indlæg

Hva' så Kolding?! Det laver vi...