Hello Copenhagen!

Før-/efterbilleder: Fra lille lokum, til spændende jungletoilet…

 

Reklame i form af et par ruller tapet, jeg har fået i indflyttergave af Tapetforum. Nøj hvor har jeg glædet mig til dette projekt. Vores lille bitte toilet i entréen, når man kommer ind ad hoveddøren. Det er småt og koldt, men det er der, og så skal det jo være fikst. I stedet for det er et lilletræls rum, synes jeg det er sjovt at gøre det til en lille oplevelse, især for børene. Hollie Nolia er altid lidt bange når hun skal derind, og det forstår jeg godt… Så det har vi ændret på. Nu er det blevet til et jungletoilet.

Tapetet har jeg luret på længe. Det findes i flere farver, men jeg synes dette passer lige til vores hus og farver. Først var planen selv at tapetsere, men med alle de vinkler og skævheder der er i sådan et gammelt hus, turde jeg ikke give mig i kast med det. Det viste sig også at være et større projekt for selv professionelle, for at få mønstret til at passe, og vi droppede at få det helt op i selve loftet, som jeg ellers havde foreslået. Det er blevet SÅ godt, og jeg er fuldt ud tilfreds og lige så begejstret som jeg havde forestillet mig. Men det er ikke færdigt endnu.

Jeg vil gerne finde et lille nyt armatur i messing, og en fin lille lysekrone derud til. I skal nok få opdaterede billeder når det er helt færdigt, kunne bare ikke vente med at vise det.

 

Printet på tapetet hedder Savuti, og findes i flere farver, dette er i farven beige. Du finder tapetet her.

 

 

Der skal skiftes armatur, og så malede han fliserne, så det faldt bedre ind i rummet, end de hvide med blå, som ses længere nede…

 

 

Jeg har indtil videre  fundet disse små detaljer der skal være herude. Leder stadig efter et passende spejl også.

 

 

Er vild med dørhåndtaget til toilettet.

 

 

Vi havde seriøst aldrig fået et ordenligt resultat ved selv at gøre det. Jeg spurte Tapetforum, hvor tapetet er fra, om de kunne anbefale nogen der kunne sætte det op, og det kunne de.

Det har været en fornøjelse at have besøg af far og søn her, og jeg ville elske jeg kunne tagge dem på IG, for jeg er sikker på mange ville have glæde af deres erfaringer og snilde… Men de har simpelthen ikke en IG, så jeg vil blot give dem den applaus de fortjener her på bloggen, og tippe jer, hvis I skulle få brug for nogen til at tapetsere. Det er altså givet godt ud! De fjernede også noget af det gamle tapet, lister og gjorde håndværket ordenligt, selvom jeg selv foreslog en nemmere lappeløsning, men den gik ikke.

Min varmeste anbefaling: Sinding Malerforretning

 

 

FØR BILLEDER

Toilettet så sådan her ud da vi overtog huset. Jeg fik den tåbelige idé, at det skulle males mørkt, og så blev det bare endnu værre. Ved ikke hvad jeg har tænkt på. Fliserne var ret søde, men jeg synes ikke de passede til tapetet, så derfor blev de malet. Måske de burde ha’ været grønne og blanke i stedet… Det tygger jeg lige lidt på, så besværligt er det heller ikke at male dem.

 

 

Image Map

Næste indlæg

Hello Copenhagen!