Kender du et skilsmissebarn? Så skal du læse dette...

Jeps, jeg er på spændende husjagt

IMG_3367

Annonce

Jeg har slet ikke fortalt det sådan rigtigt herinde, fordi jeg har været bange for at “jinxe” det. Når der er noget jeg rigtig gerne vil,kan jeg godt blive bange for at sige det højt, i frygt for at spolere det. Men nu læste jeg i Se&Hør at jeg aktivt leder efter hus, og så kan jeg vel også skrive det her.

Jeg har været ude at se på nogle forskellige huse, i vidt forskellige områder. Jeg har haft en idé om hvad jeg ønskede, som har ændret sig undervejs. Det er lidt sjovt, for jeg har altid troet jeg vidste hvad jeg ville have, hvor det skulle ligge og se ud. Men nu er jeg jo enlig mor, og det bliver sgu nok ikke helt til det palæ i Charlottenlund som jeg regnede med, haha. Men så bliver det noget andet. Det vigtigste er egentlig selve huset,  at Hollie Nolia får en have og der er plads til os begge to, vores drømme og noget privatliv. Der bliver ikke taget højde for en eventuel mand, eller andre. Det skal bare være vores hus. Der skal være en dejlig børnehave i nærheden, og det skal ikke være inde i byen, men heller ikke langt fra. Inde i mit hoved ved jeg lige hvordan det skal være, og jeg nærmer mig ret meget målet, føler jeg. Det er SÅ spændende, og selvom jeg ikke har nogen kæreste, så har jeg mange at dele det med, og få hjælp fra. En gammel veninde der er ejendomsmælger, min ven Mike og Nicolas er gode at sparre med, på hver deres måde. Det er lidt som at vente mit første barn, noget jeg altid har vidst skulle ske, og haft en idé om hvordan – og som med andre ting i mit liv, ender det bare helt anderledes end forventet. Men jeg kan godt selv, det ved jeg efterhånden. Jeg har aldrig købt noget stort før, og aldrig prøvet at låne penge. Så det er ret vildt det her, og lidt nervepirrende, og virkelig meget jeg skal sætte mig ind i (!!). Altså jeg har jo boet i hus før, bevares, men ikke mig HELT eget.

Men altså, nu skal jeg bare finde den helt rette Villa Villakulla til os, så vi kan få en dejlig sommer med have. Det er hvert fald håbet og målet 🙂

Næste indlæg

Kender du et skilsmissebarn? Så skal du læse dette...