Detaljer fra soveværelset

Jeg har tapetseret (!!) , se før- og efterbilleder

imageSå har man hørt det med. Jeg har tapetseret HELE weekenden! Alene, helt alene. Jeg er i en form for chock, og pave stolt tilstand 🙂 Det gik godt, det meste af det. Altså hvis man ser bort fra at banerne ikke når sammen, efter det er tørret. Og det gør man. Ser bort fra det. For det bliver IKKE lavet om.

image

Entréen har indtil nu haft tapetet fra de tidligere ejere. Det var nu egentlig ganske fint, men malerne havde malet på noget af det, så det var lidt for underligt at beholde det sådan. Jeg var inde på Lirumlarumleg.dk for at bestille noget nyt til Hollie Nolias værelse, og fandt endelig noget tapet jeg ville bruge derinde. Tapetet var så også i en grå udgave, der faktisk nogenlunde matcher køkkengulvet, som jo ligger lige ud til den lille entré. Så tanke jeg at det da ville være smart at der var en form for rød tråd i hjemmet, at vælge det begge steder – og så var der guld på. Yes yes 🙂 Jeg er også bare så helt utrolig ubeslutsom, så det er bare med at få bestilt noget, når jeg er i gang.

image

Shit et projekt altså! Nå, men jeg fiksede det hele, og dette er resultatet. Nu er jeg bange for det er blevet for mørkt??

Alle tingene er fra Nordal, og tapetet fandt jeg her

image

 

Næste indlæg

Detaljer fra soveværelset