"Er du faldet godt til i Kolding"...?

Hello Copenhagen!

 

Shut up hvor har det været 24 dejlige timer i hovedstaden. Det var nu ikke fordi det startede særligt godt, da jeg pludselig valgte at lade bilen stå, og tage toget for at spare tid på parkering. Det var i dén grad det forkerte valg, da en person valgte at hoppe ud foran vores tog på turen. Stakkels ulykkelige sjæl, familie og dem der stod i situationen med det hele – det er næsten ikke til at begribe.

En del timer senere ramte jeg byen, og måtte prøve at få det bedste ud af dagen, med aflyste planer der længe havde været arrangeret… Men det endte alligevel med at blive en helt fantastisk mandag, da jeg tjekkede ind på i en skøn suite og ringede efter Annemette Voss, til drinks på tagterrassen og hygge i Tivoli.

 

 

Jeg har savnet sådan en tur til kbh og nød vitterligt hvert øjeblik jeg var der, og sugede indtryk til mig. Folk der sagde hej på gaden, arkitekturen og det smukke stilfulde hotel midt inde i det pulserende H.C. Anderseneventyr. Det var tiltrængt, kan I høre, haha. Jeg tog ikke noget for givet den aften, da vi sad og sludrede og grinte alt for højt i Grøften i Tivoli, imens vi spiste rejemadder og drak vin under de grønne træer og kiggede på glade konfirmander. Efter et glas vin og en del sludder ved 22 tiden, tyndede det ud i gæsterne og vi havde næsten alle forlystelser for os selv. Vi løb rundt som fjollede teenagere, og prøvede den ene rutchebane efter den anden, uden at stå i kø. Da vi blev blæst rundt helt oppe i luften, i himmeltoget, rundt og rundt efter at have diskuteret med Annemette, som er arkitekt, om hvor galt det kunne gå hvis noget knækkede, sad vi der med udsigt til den smukkeste orange solnedgang og alle København tage og tårne, og blinkende lygter fra Tivoli under os. Annemette skreg for hendes liv med saltvandet sprøjtende ud af øjnene, og jeg skreg for fulde lunger “VI FUCKING LEVER ANNEMETTE!!”… Og det må man sige vi gjorde, det kunne de fleste nok høre, og det var med det vildeste sug i maven. Hold op hvor var jeg glad indeni. Jeg er glad indeni.

 

 

Det var med blandede følelser, vi fløj rundt over Kbh…

 

 

At lade op til en ny dag…

 

 

Bagefter tog hun hjem og jeg gik ind på hotellet, og hoppede i et varmt karbad med blød meditationsmusik til. Det var en dejlig aften. Næste morgen stod den på optagelser til Beauty Bosserne, og et event på det hotel hvor jeg overnattede. Det var dejligt at se lidt blandede kollegaer igen, jeg har vist været lidt i underskud og dårlig samvittighed over ikke at være så deltagende i andres arrangementer, men det har bare ikke lige passet ind, selvom Troels altid får det til at fungere herhjemme imens, og siger jeg skal tage afsted. På denne tur havde mormor dog taget turen til Kolding, da vi begge skulle arbejde, så jeg kender en der blev voldsomt forkælet imens.

 

 

Jeg nåede lige hjem, til trods for ny personpåkørsel med toget, til at jeg kunne blive hentet på stationen og tage med til ridning. Jeg nåede lige at skifte bukser i bilen, og med ét var jeg mentalt og fysisk tilbage i Kolding. Hun er så dygtig til at ride, og jeg måtte bestemt ikke trække hende… “Kan selv, gå væk mor!”

 

Image Map

Næste indlæg

"Er du faldet godt til i Kolding"...?