Glædelig jul fra os. Sådan holder vi jul i år...

Indretning af spisestuen, so far…

Reklame

Vi skifter ret meget ud. Sælger og køber nyt, for at få noget det passer til huset, og for at få et nyt fælles hjem. Vi mikser selvfølgelig med det vi har i forvejen… Eller… Ja, altså Troels’ hus står stort set stadig uberørt. Der er lige et enkelt maleri jeg rykker for at få flyttet herop, men ellers så passer vores ting ikke rigtigt ind i størrelse og farver. What-a-shame!

Det var svært at finde et spisebord, og endnu svære at blive enige. Men tænk sig. Det der bord som Troels bare overhovedet ikke ville have, det rustikke træbord med krydsben, det er vi simpelthen gået hen og blevet enige om, er den aller bedste løsning alligevel. Det kommer pudsigt nok med, at vi også har fået et lingeribudget.

Vi er SÅ glade for valget og stilen, og det vi er aller mest begejstrede for, det er vores lampe over spisebordet. Hold nu op hvor er den flot! Vi kan slet ikke lade være med at kigge på den, men vi skal lige have lidt skarpere pærer til den. Der er 11 lyskilder i den, og pærerne er ovnpærer som giver det helt rigtige lys. Det er ikke klare prismer, men i farven smoked grey.

Planen er at vi kun beholder det ene jernskab i spisestuen, og rykker bænken hen på væggen op mod køkkenet, så man kan sidde og sludre med dem i køkkenet imens man nyder ilden. Spejlet skal op og hænge, og jeg leder lidt efter en konsol til at have under det. På den modsatte væg tror jeg vi laver en billedvæg med en masse personlige billeder. Det er også efterspurgt af børnene.

Det er altså så langt vi er lige nu… More to come!

Reklamelinks: Lampe: Nobelium / Bord: Nobelium / Stole: Nordal / Bænk+pude: Nordal / Tæppe+bordpynt: Nordal / Brændeovn: Contura / Jernskabe: Nordal (de er nogle år gamle) / Spejl: Unikum fra Lene Bjerre

Spejlet er et unika som jeg har fundet i et showroom fra Lene Bjerre. Det var lidt en kamp at få fingrene i, men nu står det her altså. Brændeovnen er også ny, vi har ikke engang haft ild i den endnu. Jeg vidste bare med det samme jeg så den, at den ville passe perfekt ind.

Spejlet er gammelt, men sokken er sprit ny.

Tænk sig, der er simpelthen en læser ( @majhauerbergsonne ) der har syet disse flotte sokker til os. De er virkelig lækre og detaljerede, med lækker læderstropper og tryk, lavet af hendes skomagermand. Vi er ovenud taknemmelige, af hjertet tak!

Hun er ikke en butik, men man kan jo prøve at kontakte hende og spørge om hun laver dem, hvis man er helt pjattet med dem.

Da vi har fået to sæt sokker har vi skiftet lidt rundt på dem. Nu er det de rødes tur til at hænge her, og så har de fået de grå på værelserne hver i sær. Det kan også være de ryger ud på vore nye pejs i vinterstuen. Vi er så glade for dem allesammen. Tak ♥

De grå er fra @minniesverden på IG

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Glædelig jul fra os. Sådan holder vi jul i år...