Når mor blir sur, så falder hammeren!!

De første billeder af køkkenet, der tager form…

image

Annonce

Så begynder der at ske lidt i huset. Jeg kunne simpelthen ikke overskue det selv, og endte med at få noget hjælp. Jeg købte en del forskelligt interiør hos Nordal, og efter et tilfældigt møde på en restaurant, hvor Signe Nordal sad og spiste med Blogly bloggeren Pernille Rahbek, fik jeg lokket hende til at komme og hjælpe med at stille det an. Jeg ville ønske jeg var god til den slags selv, men nogle gange er lidt ny inspiration også godt, og jeg vil gerne skifte stilen jeg havde i lejligheden helt ud. Hygge, charme og underkommer skal der til nu.

Jeg er ikke helt på plads, men mit absolutte yndlingssted i huset, er denne krog i køkkenet. I min køkkensofa ved spisebordet, og med de nye store flotte lamper over, det nye jernskab og billederne over døren (de skal nok lige skiftes til nogle andre). Jeg elsker det!

Og se, endelig fik jeg kopper med underkop, og jeg kan love jer for at jeg bruger dem mange gange om dagen. Så tuller jeg lige rundt med en kop kaffe, som jeg som regel slet ikke får drukket, men det ser så hyggeligt ud og dufter dejligt. Det mangler bare at jeg lige skal drikke det af underkoppen, som Emil fra Lønnebergs far. Hvem ved, måske er det næste step 😉

image

image

image

Skab Nordal / Bord fulgte med huset / Stole Ellos HER / Lamper Nordal / Bænk udgået model fra Ellos / Hylde og kopper + undekopper fra Nordal.

image

image

Signe Nordal og min assistent Camilla kom også og hjalp med at pakke ud og flytte ind. Mit hjem er stadig kaos, fordi jeg starter projekter i alle rum konstant, og aldrig bliver færdig. Jeg er sådan et rigtig uorganiseret rodehoved desværre.

image

image

Er det ikke bare hyggeligt (og er han ikke bare lækker) 🙂 Så sidder vi her om aftenen med hver vores computer, mig med en halv kold kop kaffe med underkop, kølig hvidvin og Rasmus der drikker cola.

image

Jeg får ikke penge for at skrive om Nordal, men får hjælp til indretningen af Signe Nordal, fordi jeg har handlet en del hos dem.

Næste indlæg

Når mor blir sur, så falder hammeren!!