Ta-daaaaa... Rodeo Drive baby!

De første detaljer fra min stue

image

Annonce

Jeg er slet ikke færdig med min stue endnu, men jeg lavede et lille moodboard, da jeg sad og ledte efter ting – og handlede dem. Sådan hvad jeg lige så sammen stilmæssigt osv. Stuen er ikke fyldt ud endnu, og jeg mangler stadig sofaer. KAN simpelthen ikke beslutte mig! Men jeg absolut elsker mine rå og flotte jernskabe fra Nordal, og alle mine andre ting derfra. Dette er bare starten, for lissom at komme igang og starte et sted. Det er helt anderledes end i min lejlighed, men også netop det jeg ønskede. Mere charme, personlighed… Og måske  plads til en pokkers masse bøger.

Jeg er så heldig, at jeg har fået den skønne Signe Nordal til at hjælpe mig med at sammensætte en masse lækre ting. Det var simpelthen for uoverskueligt for mig, sådan lige selv at vælge, og også meget sjovt at få en andens øjne på hjemmet. Det skal nok blive godt når jeg er færdig.

Liste over webshops med Nordal HER, fysiske butikker HER

image

image

image

Jeg markerer som annonce når jeg nævner et mærke eller linker til noget. Det betyder IKKE at jeg får penge for det, eller at det i mine øjne er en reklame, men så er jeg på den sikre side, når jeg anbefaler noget.

Næste indlæg

Ta-daaaaa... Rodeo Drive baby!