4. Adventskalender - HairLust GAW for 2.000 kr.

Glædelig jul fra os. Sådan holder vi jul i år…

Rigtig glædelig jul fra os ♥ Jeg håber I alle er godt i gang med julen, hvordan den end er for jer, det er jo så forskelligt.

I år er julen meget anderledes end den plejer hos os. Hollie Nolia har fejret de fleste juleaftener i Byrsted, da vi er meget julede i familien, og Nicolas er bedre til nytårsaften. Det har passet os alle bedst, men nu hvor han har fået Amanda og Benjamin, bliver der holdt stor jul i hjemmet hos dem – og det skal Hollie Nolia også være med til. Selvfølgelig ville jeg helst selv være sammen med hende, det er klart, men jeg ved hun får en dejlig jul sammen med farmand, farmor, alle de andre og Benjamin som kun er 1 mdr. yngre end hende. De har det så sjovt sammen, og får en fest juleaften.

Jeg holder jul sammen med mine forældre, bedsteforældre og lillebror. I går kørte Troels og Hollie Nolia sammen afsted, da han skal holde jul i Lyngby hos hans mor. Det passede med at han kørte forbi Nicolas med Hollie Nolia for julen, og så tager han hende med retur igen når han kører hjem. Så holder vi nytår med alle børnene i det nye hus, og hygger sammen mellem jul og nytår.

Jeg kommer ikke til at sidde og være ked af at hun ikke er her juleaften. Jeg vil savne hende, men det vigtigste er at jeg ved hun er glad og har en god aften. Så er jeg også glad. Hvis hun havde strittet imod eller været ked af hvordan hun skulle holde jul, ved jeg at både Nicolas og jeg tænker på hvad der er bedst for hende og ikke os, og så havde vi handlet ud fra det. Hun er så god og let hvad det angår, for hun er glad uanset hvor hun er, og vi taler alle altid om hvor dejligt det bliver det hun skal det andet sted. Hun glæder sig altid til det hun skal, i stedet for at koncentrere sig om hvad hun ikke skal.

Fordi hun ikke er hjemme juleaften, kom julemanden forbi d. 22. for at aflevere hendes gave fra ham. Troels møder ham jo nogle gange når han flyver, og han ved at han skal skynde at flytte sig når han hører bjældeklang, for så bliver han altså overhalet af Rudolf og hele slænget! Og vi havde hørt at han var på vej hertil, så vi ventede og ventede….

Der var som altid lige en kop mælk og lidt julekager til ham ude på bordet…

Og så kom han altså! Så spændende hvad der er i den sæk!

Julemanden har fået fin ny stok, med alle rensdyrene på.

Vi fik os lige en sludder med Julemanden, og fik fortalt at der lige er røget endnu en tand.

“ÅRHHHHHH det var jo lige den jeg ønskede mig!!”

Alle gaver til Hollie Nolia fra den jyske familie var lagt under træet, så løb vi lige et par hurtige omgange med “Nu er det jul igen”, og så pakkede hun gaver op som den eneste. Vi holder ikke to juleaftener, men kan godt lide at se hende pakke gaver op, og så er det også meget godt at alle de gaver bliver spredt lidt over dagene. Det får vi alle mest ud af, og så gik der en aften med det.

Vi var naturligvis i vores juletrøjer ♥ Min og Hollies er fra H&M og Troels’ er fra Ellos.

Vi har også været hjemme hos olderne for at holde oldemors fødselsdag, og spille pakkespil. Min mormor hedder egentlig Nina, men er hele hendes liv blevet kaldt Lasse. Lidt pudsigt, men det er det navn vi finder mest naturligt til hende. Hun blev 84 år i forgårs. På hjemvejen sneede det så smukt.

Image Map

Næste indlæg

4. Adventskalender - HairLust GAW for 2.000 kr.