Der males...

Første skoledag i Kolding + midlertidigt værelse

I går var første skoledag på den nye skole, og det gik nøjagtig som forventet, fantastisk godt. Søndag aften var det svært at sove, fordi det bare var spændende at skulle starte, hun hvinede og vred sig fordi hun glædede sig så meget.

Mandag morgen (efter strømpe- eller underbuksekampen, som vi har every fucking morning) hoppede hun ud ad bilen og spankulerede målrettet hen mod den nye klasse, 0. b. ,der havde glædet sig til at modtage hende. Børnene var så søde og imødekomne, og der gik heller ikke mange minutter før hun havde lappen oppe i klassen, for at fortælle hun har tre rokketænder.

Skolen havde faktisk foreslået at hun ikke startede denne uge, eller blot tog nogle korte dage da der er vikar på hele ugen, og det måske kunne være forvirrende. Det talte jeg lidt med Hollie Nolia om, og hun var ligeglad, hun ville dælme i skole da! Jeg blev lige et kvarterstid i klassen, og så kunne jeg godt fordufte. Da jeg lige kiggede ind i skolegården til middagstid, hang der en hale af glade unger efter hende, fordi alle ville lege med den nye pige – hun var virkelig i sit es. Jeg fik et hurtigt kys og så løb hun afsted igen, med en råbende besked om hun altså skulle i SFO bagefter.

Hun er en sej banan den tøs, der er ikke lige noget der skræmmer hende som sådan, og hun befinder sig så godt i hele flytningen. Da jeg hentede hende kl. 15:15 havde hun allerede legekammerater hun ville have med hjem – med det samme – men der måtte mor her altså lige bakke ud. Rolig nu, vi skal lige lande.

I dag er hun afleveret med kys og kram, og et farvel med det samme. Den der er mest nervøs i dag er Troels, da han flyver aften, og jeg derfor er alene hjemme med alle tre børn. Han spurgte seriøst i morges kl. 6:30 om han lige skulle lave aftensmad og sætte det i køleskabet til os, så vi bare kan varme det. Det er den tiltro han har til mig, og madlavning til tre børn. Jeg ved heldigvis hvor McDonalds ligger!

I kan lige se hendes midlertidige værelse i Troels’ hus, indtil vi flytter over i det nye. Hun elsker heldigvis at være her, og der ses tegnefilm på fjernsynet om aftenen ♥

Image Map

Næste indlæg

Der males...