Konkurrence: Tøm en Spangsbergbutik på 1 minut!

Der males…

Der males for fulde tryk i det nye hus, og de er kommet virkelig langt siden i mandags – jeg er ganske imponeret! I går kørte vi herover, og Troels havde lavet det store gæsteværelse klar med en masse af Hollie Nolias ting, da vi fra nu af har base herovre og bare skal bruge den kommende weekend på at sortere inden flyttemændende pakker alt ned og flytter hele molevitten for mig. GENIALT! Hun synes værelset er så hyggeligt og sagde i dag at hun ville ønske hun skulle blive boende i det, men det skal hun nu ikke. Vi har det så dejligt her i Troels hus, og så godt at det slet ikke er sat til salg endnu, så vi ikke skal stresse over at flytte to huse på samme tid.

Han overvejer faktisk at leje det ud et halvt års tid, hvis nogen lige står og mangler en midlertidig og delvist møbleret bolig, midt i Kolding.

Vi har valgt farverne til alle rummene sammen med Annette Boysen, og de er blevet helt perfekte nu hvor de er på væggene. Jeg skal nok tage en masse billeder af det færdige resultat når malerne er ude, der er blevet så godt. Vi har kun valgt at holde nogle få rum hvide, som det ene badeværelse, mit fotorum, gæsteværelset, walk-in og så børnenes værelser. Okay, det lyder pludselig af meget, haha, men det er det faktisk ikke.

Alle børnene får hver en speciel farve eller væg på værelset, og de har selv valgt… Det bliver lidt cracy, men meget børnevenligt, og cool til en teenager. Håber det bliver så godt som jeg forestiller mig. Lige nu er jeg lidt i tvivl om farven på mit kontor, så jeg får en farveprøve på det, for at være helt sikker. Det skal være i den douchede mørkrosa agtige nuance, eller lidt dybere, men endelig ikke ala et børneværelse. Mere cool ladyboss (I hate that word!).

Hollie Nolia var meget fortørnet over hun ikke var med i huset sidste weekend, så hun fik lov til lidt mere i dag, nemlig at male amok på hendes eget værelse. Altså malerne fikser det bagefter. Hun er simpelthen så mega cool i alt det her. Det er som om andre har et større problem med at vi flytter, end nogen af os på noget tidspunkt har haft det. HN er glad og glæder sig til ny skole og nyt hus, og farmand kigger nok forbi os i næste uge – det hele er næsten for godt til at være sandt, kender I det?

Her er før/efter farven i stue og spisestue. Jeg er VILD med farven, som er en lækker kontrast til paneler og stuk. Alle arealer har en grålig farve rundt i huset, da jeg føler det giver et indtryk af et bevidst og gennemtænkt valg, i stedet for hvid. Nu var alt jo også hvidt i træhuset, så trænger til noget helt andet, og et andet lys end jeg er vant til. Kan I lige forestille jer nogle store lysekroner i de rum? Det kan jeg!

Han maler ikke, han kan bare godt lide at skrue ting ned, eller smadre mure og skabe.

Ænderne bliver fodret, nederst i haven.

Image Map

Næste indlæg

Konkurrence: Tøm en Spangsbergbutik på 1 minut!