Sommerferien sluttede med Smukfest

Hollie Nolias første skoledag!

Endelig, endelig kom dagen! Der er længe blevet talt ned til skolestart, og tasken stod klar ved siden ad sengen sammen med kjolen. Nøje udvalgt, uden at lytte til mors mening overhovedet. Det skulle være lilla og matche, og det må man sige det gør – fuld pallietoutfit på første skoledag. Hvad ellers?

Vi vågnede tidligt, og der blev hvinet og knuet hænder, lige fra øjnene åbnede sig. Det er NU mor, idag er jeg en rigtig skolepige, endelig! Der var lang tid til kl. 9, men da Happy Helper Emma kom med en skolestart gave, gik det hele lidt lettere. Hvor sødt er det lige.

Mormor hoppede på flyveren i går, og vi mødtes i morges med far og farmor til den store dag i 0.b på Store Magleby Skole. Hold nu op hun var stolt da hun gik op ad gangen i gymnastiksalen da hendes navn blev råbt op, og hun skulle møde hendes lærer og klassekammerater. Spændt som en flitsbue med rank ryg, trods stor skoletaske. Hun er i dén grad klar til skolestart.

Efter godt halvanden time tog far, farmor og mormor med os hjem og fik kaffe og dejlig jordbærkage, så vi kunne fejre den store dag ♥ Tænk engang så hurtigt det hele går, og snart er det hele 6 år vi skal fejre.

Image Map

Næste indlæg

Sommerferien sluttede med Smukfest