Sindsyg støvle craving!

Test af HairLust Gummies + rabatkode

Annonce for HairLust

Jeg har for nyligt været ved frisør, som jeg jo jævnligt er, for at få frisket farven op i bunden, blive klippet og plejet med en omgang god proteinkur. For nøjagtig et år siden, var jeg i den helt anden ende af lykke-skalaen. Hold op jeg var ked af det, og min frisør sagde dengang til mig at jeg nok godt kunne regne med en reaktion i min hårpragt, som der skulle rettes op på. Vi har efterfølgende plejet det så godt vi kunne med jævnlige besøg, og der er ingen der kender mit hår som hende.

Da jeg var inde hos hende denne gang, tog hun fat i håret og spurgte mig hvad jeg havde gjort? “Hvad gør du anderledes, dit hår har aldrig været sundere, jeg kan tydeligt mærke en forandring”. Jeg tester jo jævnligt spændende produkter, og holder som regel i mellemtiden pause med andre produkter. Selv bemærker jeg nok ikke den samme store forskel som min frisør, fordi jeg har hænderne i det til daglig, men noget jeg har bemærket og som min kæreste har kommenteret på, er at jeg ikke fælder nær så meget som jeg plejer.

Jeg har taget HairLust Gummies i nu ca. halvanden måned (læs mit første indlæg her), og jeg har ikke tænkt mig at stoppe. De er røget direkte ind i min skønhedsrutine, med andre produkter jeg dagligt bruger og indtager, som kollagenpulver, kosttilskud, Skrin Roller, cremer og jævnlige besøg hos min træner Herman… Alt sammen noget der tilfører min krop velvære, på den ene eller anden måde. Noget virker udenpå, imens andet virker indefra, og jeg synes jeg har kombineret det hele meget godt. Det er jo ikke fordi jeg har et dårligt helbred jeg tager kosttilskud eller disse gummies, men fordi jeg gerne vil gøre noget for mig selv og min inner beauty, såvel som den ydre.

Jeg har sammen med mine Gummies brugt HairLust Shampoo og Conditioner som er uden sulfater og parabener, og så matcher og supplerer de naturligvis HairLust gummies på aller fineste vis, og udover at være gode og dufter sønt, er de pæne at have stående. Jeg har selv mine Gummies stående fremme da jeg synes det er synd at gemme dem væk, så de står fint i køkkenet og nogle gange ude på badeværelset hvis jeg vil prøve at gemme dem til lidt senere på dagen.


Rabatkode til 20% på HairLust Gummies & Hairlust Shampoo og Conditioner: Mascha20 

*Gælder på alt frem til søndag d. 18. November


Nu har jeg selv oplevet en positiv effekt af HairLust Gummies, selvom jeg egentlig har ret godt hår i forvejen. Jeg tror også det hænger sammen med, at det rent faktisk er et produkt jeg husker at tage. I kan dælanedme tro man ikke glemmer at spise dem, jeg har oftest hapset alle tre inden morgenkaffen, og har mange gange overvejet om man kunne tage en “overdosis”, for de smager jo af meget mere end bare én eller tre. Haribo go home!

  • Velegnet for veganere og allergikere
  • Fri for Gluten, laktose, soja og gelatine
  • Kan øge hårvæksten og bekæmpe hårtab
  • Kan forebygge spaltet og knækket hår
  • Sunde og kalorielette vingummier (Naturlig farve fra lilla gulerodssaft)
  • Kan gøre de nye hår sundere og tykkede
  • Naturlig smag fra jordbær.

pssst… Hvis du vil have flere anbefalinger, så taler Trustpilot vist for sig selv her.

Image Map

Næste indlæg

Sindsyg støvle craving!