Så røg Rapunzelhåret!

Få rabat på vipper med ClubMascha rabatkode!

IMG_9836Hvad Gud og Disney ikke har givet mig, køber jeg selv. En af mine største addictions, som jeg får lavet hver eneste måned hos LashBar, er smukke vipper der vil gøre selv Bambi jaloux. Jeg behøver aldrig tage mascara på, og jeg ser frisk ud når jeg vågner. What’s not to like? Og nej, jeg har ikke haft én eneste dårlig oplevelse med dem, og jeg har ikke mistet mine egne vipper. Men jeg kommer også det bedste sted, nemlig inde hos LashBar på Store Kongensgade, som jeg har fedtet godt og grundigt for, for jeres skyld 😉

I kan nemlig helt unikt få 10% på et sæt nye vipper, hvis I bruger rabatkoden: ClubMascha

I kan bestille tid HER, og rabatten gælder på både et klassisk sæt, eller volumen (jeg får selv volumen) i januar måned.

Det foregår sådan, at man får lavet et nyt sæt vipper, som man så ca. én gang om måneden får fyldt op, da man jo taber nogle vipper løbende. Man kan få vipperne i utrolig mange forskellige buer og længder, og derved lave vipper det passer nøjagtigt til ens eget øje, og skabe alt fra et naturligt til et mere dramatisk look.

I kan læse mere om behandlingerne inde på LashBar.dk

a4e12d23a4-New Logo Lash bar web banner

Næste indlæg

Så røg Rapunzelhåret!