Fødselsdagskage nr. 1

Test af favoritter

Her er nogle af mine nye favorit produkter. Jeg har haft frit valg af hvilke produkter jeg ville teste fra Shampoo-pusher.dk, og jeg har personligt udvalgt disse.

Min absolutte favorit af disse her er denne glimmer spray fra Kevin Murphy. Den dufter for det første super lækkert, og så gir den lige lidt magisk glimmer på en hel almindelig hverdag. Sådan bruger jeg den hvert fald – hver dag er jo en fest, ik 🙂 Fåes HER

IMG_5318

IMG_5319

Jeg kan godt lide detaljer og lækre ting, og kunne ikke drømme om bare at have en grim og alm. håndsæbe stående. Altså sådan en palmolive agtig ting, hvis I forstår 🙂 Jeg valgte denne her fordi den ser flot ud, har en lækker duft, og så fordi den er antiseptisk. Når jeg er i USA køber jeg altid en heeeel masse flydende håndsæbe med hjem fra Bath and Bodyworks, og denne mindede mig lige om noget lige så lækkert 🙂 Fåes HER

IMG_5314

Normalt bruger jeg bare hårlak til at style mit hår, men føler ofte jeg har brug for en form for produkt. Det her er sådan noget med fibrer i, som jeg let klapper hen over håret og krammer det lidt. Også så antennerne i pandehåret hænger lidt sammen 😉 Jeg er faktisk blevet ret glad for det her. Fåes HER

IMG_5316

IMG_5317

 

Som en bonus har jeg også fået dette her fra Kevin Murphy. Imorgen laver jeg en treat herhjemme for mig selv. Hårkur, maske osv. Blir skønt. Især med nye produkter at forkæle sig med.

IMG_5321

Næste indlæg

Fødselsdagskage nr. 1