Pendlertyper coming up... Men hvornår kan man rejse alene?

Mine nye HairLust Hair Gummies + rabatkode

Annonce i samarbejde med HairLust

En dag jeg sad og fik ordnet negle inde i Signes klinik, så jeg hun spiste hvad jeg troede var en vingummi, og spurte om ikke hun lige kunne dele lidt ud. Det var åbenbart ikke en alm. vingummi, men HairLust Hair Gummies for at styrke håret, som jeg så især var nødt til at smage. Og de smager godt kan jeg afsløre, de skal gemmes langt væk når man har glemt fredagsslikket, selvom de er kalorielette. De har en dejlig smag af jordbær og en naturlig farve fra lilla gulerodssaft. Det er altså noget man lige glemmer at indtage dagligt, men glæder sig til.

Jeg er kun lige startet på dem, kender efterhånden så mange der tager dem, og nu vil jeg også prøve dem. Jeg har i forvejen et godt og langt kraftigt hår, men det er også vigtigt at pleje det man er glad for, hvis det skal vare ved. Det bliver jo ganske ofte stylet og farvet, og min frisør siger hun kan se jeg havde det psykisk hårdt sidste år, så det er godt at pleje indefra også. En kombination er naturligvis bedst, og HairLust har forskellige produkter der komplimenterer hinanden. Jeg synes også jeg plejer det ret fornuftigt udefra i forvejen vil jeg sige, så nu skal det her prøves.

HairLust Hair Gummies indeholder vitaminer, mineraler og aminosyrer der tilfører næringsstoffer til hovedbunden og hårsækken, hvor håret dannes. Bioton og zink hjælper med at styrke håret og hårvæksten, og kan hjælpe med at få et længere og tykkere hår. Personligt vil jeg gerne styrke mit hår, da det jo i forvejen er ret langt, men det er ikke alle der har lige nemt ved at få det, ret mange har svært ved at få det ned over skulderne.

Min frisør, og for den sags skyld også mig selv, kunne tydeligt se på mit hår da jeg var stresset og tumlede med en masse tanker. Mit hår blev svagere, knækkede, og blev mere tørt og kruset, så jeg fik en masse gode proteinkure og anbefalet at tage et tilskud for at rette op på skaderne indefra. Måske kender du det selv fra noget lign., men håret kan også ændre sig meget efter graviditet eller ved brug af varmeapparater og stylingprodukter, eller hvis du har eller har haft hårextensions. HairLust Hair Gummies er danske og særligt udviklet til nordiske hårtyper, hvor der er taget hensyn til vores typiske næring, livsstil, klima og hårplejerutiner.

Find forhandlerliste her

Jeg tager 3 stk pr. dag, og jeg kan næsten ikke vente med at tage dem, haha. Jeg prøver at sige til mig selv at jeg tager en morgen, middag og aften, lige efter maden, men det ender som regel med jeg har spist alle tre inden morgenkaffe, haha, og det er ikkeengang sådan en grim vitaminbøtte jeg gemmer væk, den er så fin at jeg piner mig selv med at kigge på dem hele dagen når de står fint ved siden af mine andre skønhedstilskud.

Jeg har naturligvis en rabatkode til dig, du får 20% med koden: Mascha

Du kan købe HairLust Hair Gummies lige HER, så tilføjes rabatkoden automatisk til kurven.

Image Map

Næste indlæg

Pendlertyper coming up... Men hvornår kan man rejse alene?