Inspiration til hygge i haven + feriebilleder del 1.

Test: The Soultion – Anti Wrinkle Collagen fra Oslo Skin Lab (se før/efter billeder!)

Annonce og test i samarbejde med Oslo Skin Lab

Da vi var ved at pakke bilen til ferien på Bornholm, viftede Troels med en stak af mine Oslo Skin Lab pakker. “Skal du ikke ha’ dem her med, dem tager du da hver dag?”. Var det et hint eller hvad? Jo, selvfølgelig skulle jeg da ha’ dem med, for jeg tager dem troligt hver dag, som regel til min morgenmad. Det er altid en god idé at starte dagen med et stort glas vand, for at hydrere kroppen efter natten, og ofte blander jeg min daglige dosis deri.

Hvis man har det lidt svært med vand, kan det blandes i næsten alt andet, da det er helt og aldeles smagsneutralt. Ikke at jeg blander det i en omgang bolognese, men i juice eller min yoghurt/skyr til morgenmaden f.eks. Hver dosis indeholder The Soultion – Anti Wrinkle Collagen, som er ekstra collagen jeg indtager.

Tip: Rabatkode længere nede i indlægget

Man kan gøre meget for enten at forebygge, eller prøve at mindske forskellige alderstegn, og det er som regel i ansigtet man ligger energien i det. Det synes jeg ofte kan ses, hvis ikke man husker at få resten med. Jeg er blevet meget opmærksom på hals og bryst, som godt kan se lidt medtaget ud, hvis man glemmer at behandle huden der. Især op mod et meget velplejet ansigt. Det er som regel også der de fleste bliver solskoldede, og huden får skader som giver synlige alderstegn. Men altså, så er det jo hovedsageligt sund og fornuftig livsstil der gør de største underværker, det ved vi jo godt, men derfor hjælper jeg gerne lidt på vej, og såååå sund er jeg altså heller ikke hele tiden. Jeg lever vist det jeg selv vil kalde det gode liv, med lidt af det hele, på en fornuftig måde.

Jeg har taget min daglige dosis af The Solution fra Oslo Skin Lab i et par mdr. nu, og for at være helt ærlig, så har jeg svært ved at vurdere det i ansigtet, fordi jeg har fået en masse dumme pigmenter og bruger en masse forskellige produkter… Så hvad at der der gør hvad, er svært at skelne nogle gange. Men, men… Jeg er ret overrasket over huden på mine lår, og netop på brystet, som jeg har holdt ekstra øje med. Faktisk har jeg ikke holdt særligt øje med mine lår og baller, men kender I ikke det, at når noget er forandret, så bemærker man det, og min hud lige her er altså blevet mere ensartet. Ikke at min cellulite nogensinde har været voldsom, og den er ej heller mirakuløst forsvundet, men huden er mere ensartet end den plejer at være, og jeg har ikke behandlet området, udover jeg har tilført min krop ekstra collagen via min daglige indtag – så jeg fortsætter! Studier viser collagenen kan reducere helt op til 20% af dybden i rynker, og det er jo alligevel også værd at tage med. Det gør jeg hvert fald. Altså det hjælper jo også på bulerne, ik.

Du får 60% rabat på den første pakke, og derefter 30% med min kode: MASCHA60

Hvis I klikker på et af mine links, så behøver I ikke indtaste rabatkoden. Den er tilføjet automatisk.

Bestil The Soultion – Anti Wrinkle Collagen her

Jeg tager én dosis hver dag, som er i pulverform og kommer i en lille bitte pakke, der er let at have med overalt. Har du abonnement som jeg (no strings attached), kommer de 28 stk. samlet direkte i din postkasse – og gir da også rabat på denne måde. Du får det til 349 kr. på abonnement, og 498 kr. + 49 kr. i porto ved enkeltkøb.

Som de fleste andre, så er min hud absolut ikke perfekt. Det ser måske sådan ud når jeg har makeup på, eller på afstand, men det er den sjældent. Efterår og vinter er meget bedre for mig, end sommerperioden lige nu, der har givet mig en hel del hudproblemer efter medicin og test af solprodukter der ikke var så gode som forventet (IKKE mine egne, som jeg udelukkende bruger nu!). Derfor har jeg lavet disse før/efterbilleder i sort/hvid, for at prøve at neutralisere de farveforskelle der er i min hud som kan forvirre billedet, så resultatet ikke ses så tydeligt som det faktisk er – for der er i dén grad forskel!

Noget af det jeg frygter aller mest ved min hud, er at få rynker på kinderne, og som I kan se er (eller var) de begyndt at vise sig. Anti-Wrinkle Collagen kan reducere dybden i linier og rynker med op til 20% iflg. studier. Det tror jeg simpelthen ikke kan gøre det, når jeg ser forskellen på mine billeder. Der er blot 28 dage mellem disse to billeder.

 

 

Image Map

Næste indlæg

Inspiration til hygge i haven + feriebilleder del 1.