I did it, I did it!! Bulls eye coming up...

Få en gratis Skin Roller ved køb af Skin Renewal !

_96I2908

Reklamelinks
Der bliver altså gået til den på beautyfronten for tiden, kan I fornemme det? Jeg har lige fået en ny Skin Roller fra Swiss Clinic ind ad døren, da det er ved at være tid til endnu en omgang af de perioder. Nu skal der rulles!
I perioder hvor min hud trænger til et boost eller lige det det ekstra, bruger jeg mit Skin Renewal kit, bestående af Skin Roller og Rejuvenating Serum. Det er ofte efter lidt hårde perioder hvor jeg har haft travlt eller huden er udfordret med dårlig livsstil. Det er som om jeg lige vækker den til live igen, og det gør jeg jo egentlig også da jeg aktiverer kollagendannelsen og snyder den til at tro den er skadet og derfor starter med at reparere sig selv. Det er en god måde at holde huden “i gang” på og alle kan og bør bruge det. For mig er sættet et absolut must have og jeg er ret sikker på I vil have det på samme måde, når I har prøvet det.
Jeg har brugt mit sæt ret mange gange nu og har derfor bestilt to nye rollere. Når man har brugt dem aktivt i 2-3 måneder bliver nålene sløve og man skal have en ny roller for at fortsætte behandlingen optimalt. Jeg bruger min i perioder, så det bliver ikke til 2 måneder i streg, men sådan ca. sammenlagt. Nålene er lavet af kirurgisk stål og jeg brugte først nålelængde 0,2 mm og opgraderede så til 0,5 mm da min hud sagtens kan klare lidt ekstra. Jeg bruger stadig 0,2 omkring øjnene hvor huden er lidt mere sart, og sådan kan man jo bruge dem forskelligt. Har man sart og følsom hud vil jeg anbefale 0,2… Men 0,5 hvis man er lidt mere hårdfør, eller virkelig trænger. På billederne her, der er taget med 14 dages mellemrum, kan man virkelig se forskel. Jeg ved godt lyset ikke er helt det samme pga. tiden på døgnet det er taget, men resultatet taler vist for sig selv…
Behandlingen giver mig en flot ny glød og jævn overflade, og behandler skader i huden som ar og rynker. Behandlingen er altså virkelig effektiv, det er jeg sikker på en del efterhånden vil give mig ret i. Jeg ser meget hurtigt synlige forbedringer efter bare ganske kort tids brug – I promise!
Jeg udfører altid behandlingen om aftenen inden jeg går i seng, da jeg kan blive lidt rød af den… Men altså ikke alverden, bare rolig. Huden arbejder godt når vi sover, så det er mest optimalt at gøre sådan, istedet for at bruge makeup lige efter.

Sådan bruger jeg Skin Roller og Rejuvenating Serum:

  • Jeg renser naturligvis først min hud så den er ren og klar til at behandle.
  • Jeg renser min roller med Sanitizing Spray, så den er bakteriefri.
  • Jeg ruller min roller (jeg bruger 0,5mm) frem og tilbage henover huden i friskt tempo og i mange forskellige retninger, til jeg har været alle steder. Jeg skifter til sidst til længde 0,2 og bruger den omkring øjnene.
  • Til slut påfører jeg Rejuvenating Serum og min natcreme, dog er det vigtigt først at påføre natcreme eller andre cremer mindst en time efter behandlingen, så de ikke kan påvirke negativt. Serummet virker altså op til 300% mere efter brug af rolleren først.

Få en gratis Skin Roller med i købet!

Jeg har jo som altid et godt tilbud til jer, og denne gang er det en gratis Skin Roller 0,2mm (værdi 360kr), som I får med ved køb af Skin Renewal sættet, som jo i forvejen indeholder en Skin Roller med én længde nåle, men I får altså en mere med. Den ekstra Skin Roller bliver automatisk tilføjet i kassen når i køber Skin Renewal. Så kan I prøve at bruge begge længder ligesom mig eller få to med samme længde.
Tilbudet gælder kun til mandag den 04/09-2017.
Køb Skin Renewal og få en ekstra Skin Roller med her.

Næste indlæg

I did it, I did it!! Bulls eye coming up...