Er det her en forbandelse??

Swiss Skin Renewal: Se mine vilde før-/efterbilleder, på bare 11 dage!

Skærmbillede 2016-08-29 kl. 12.55.18

Annonce

Jeg fortalte for nylig, at jeg er blevet det danske ansigt og beauty ambassadør hos Swiss Clinic, som jeg har lang kendskab til. Jeg har i perioder hvor min hud har været problematisk, brugt den som kur med flotte og hurtige resultater. Det har virkelig virket godt for mig, da det sætter gang i kollagendannelsen og aktiverer huden på en meget effektiv måde, når man ruller over med de fine små mikronåle i rolleren. Huden bliver meget mere åben for at modtage behandlingen med serumen – som nu er i en helt ny forbedret udgave. Serumen indeholder aktive ingredienser der hjælper på sårheling efter en operation, så man kan næsten forestille sig at den er effektiv. Behandlingen som du måske kender, er egentlig den samme som den altid har været, den er bare endnu bedre nu.

For at besvise hvor godt det virker, så tog jeg dette billede d. 18/8 og det andet billede i dag. Jeg er lidt rosa i huden, men det er fordi jeg lige, lidt ekstraordinært, har rullet her til middag. Det kan I iøvrigt se på Snapchat, hvordan jeg gør. Min snap hedder: maschavang

Billederne er taget med min iPhone, og er 100% uden nogen form for redigering eller filter.

image

Jeg har igen lige været igennem en omgang, hvor min hud fik et irriterende udbrud. Efter 10 dages migrænemarathon med masser af medicin, reagerede den kraftigt, og slog ud. Jeg bryder mig ikke engang om at gå i børnehaven eller handle, når jeg ser sådan ud, og bagefter har jeg små sår og ar. Det kan føles som en evighed at komme igennem sådan en periode, men når så det er stilnet af, så gir jeg gas med Swiss Skin Renewal sættet. Hver aften bruger jeg rolleren inden jeg går i seng. Jeg spritter den lige af ved at pifte lidt at det medfølgende desinficerende spray på, så ruller jeg frem og tilbage i forskellige retninger henover huden. Det gør ikke ondt, men kildrer lidt. Jeg gør det altid om aftenen, fordi huden kan blive lidt rød bagefter. Ikke voldsomt, men alligevel. Det er også meget bedre, da huden optager bedst om natten, i stedet for du bagefter putter makeup ovenpå. Når jeg har rullet, smører jeg serumen på som stimulerer cellefornyelsen i huden. Det er rigtig godt til små ar og linier, og man får en tydelig pænere glød. Min hud efter sådan et irriterende udbrud, kommer sig meget hurtigere og har slet ikke de samme efterladende sår og ar, som tidligere. Og tro mig, jeg har virkelig været plaget af det i min ungdom, og er det endda stadig.


Som Swiss Clinic beauty ambassadør, kan jeg give jer en 15% rabatkode. I får sættet til 697 kr. (820 kr.), og sparer altså 123 kr.

I finder Skin Renewal sættet HER

Rabatkoden er: mascha15


Prisen på Swiss Skin Renewal sættet er normalt 820 kr., som jo endda til fuld pris er en noget “mildere” omkostning, end hvis man skal ud i byen og have behandlinger. Resultatet ses ret hurtigt,  jeg kan sagtens se forskel efter en uge, men det kommer naturligvis an på hvor ihærdig man er, og hvordan ens hud reagerer.

image

 

 

Pssssst!!! HUSK du kan stemme på mig til Blogprisen HER

Skærmbillede 2016-08-30 kl. 22.28.52

Næste indlæg

Er det her en forbandelse??