Melodi Grand Prix 2015

Jeg tester: Swiss Skin Renewal

PicMonkey CollagePicMonkey Collage

Så er der mere info om denne behandling, Swiss Skin Renewal, som jeg har prøvet.

Måske har I hørt om sådan en roller, det er hvert fald meget populært, og det kan jeg egentlig godt forstå, nu jeg selv har prøvet det. Det gir helt god mening, og jeg fornemmer tydeligt hvordan det virker bare ved brugen af rolleren (fornemmer, ja andet er næsten svært, når man ruller sig selv i ansigtet med nåle, ik 😉 ). Det gør altså slet ikke ondt-ondt, men man kan naturligvis mærke og fornemme det. Det prikker lidt, og jeg nyser hver gang jeg gør det i panden. Det er et værre cirkus, haha!

Hvad er det: Swiss Skin Roller er en mikronåle behandling med 540 mikronåle i kirurgiskt stål, som skaber små kanaler i hudens øverste lag, og dermed starter kroppens helingsproces, kollagen produktion og produktionen af ny hud. Man kan få den i tre længder, jeg har valgt den til anti-aging. Når huden er “åben”, efter man har rullet, absoreres op til 300 gange så meget af den mikrogel der følger med, så det virkelig trænger dybt ind i huden for at virke indefra. Gelen, Swiss Rejuvenator, er med immunstyrkende stof Beta Glukan der aktiverer immunsystemet, så hudens produktion af ny hud stiger kraftigt, så man får en finere hud der er bedre end den var inden behandlingen. Jeg synes min hud er friskere og mere spændstig, hvis man kan sige det sådan. Det giver jo ret god mening, hvis man tænker over det.

I kan lige nu få den til en god pris hos Swiss Clinic, 799 kr. 1110 kr. HER

Der er også mange andre spændende ting derinde, som jeg håber jeg kommer til at teste. Swiss Clinic har i flere år solgt produkter i Sverige, Norge og Finland, og er nu også lanceret i Danmark. Der er fri fragt og de garanterer resultater!

IMG_9334

Jeg gør det, at jeg vasker mit ansigt. Så tager jeg den lille Swiss Sterilisering Spray, som desinficerer, og sprayer mit ansigt og rolleren. Så ruller jeg den frem og tilbage, både den ene vej, den anden vej, og på kryds og tværs, alt imens jeg åbenbart nyser samtidig 🙂 Når jeg er færdig smører jeg Swiss Rejuvenator på med det samme, imens huden er helt åben. Man kan blive en lille smule rød, så gør det om aftenen så huden kan falde til ro i løbet af natten. Men det er altså slet ikke slemt! Jeg er rigtig glad for at bruge den, men man skal bare være opmærksom på at man ikke bruger en eller anden man har fundet i en rodekasse et sted, og sørge for at det er rent og decinficeret, som jeg gør.

0,2 mm til ansigt
0,5 mm Anti-Aging
1,0 mm Til krop

IMG_9336

annonce-bjaelke

Næste indlæg

Melodi Grand Prix 2015