Test: Mascha har tabt småkagerne

Dejlige dage

IMG_7984Jeg har lige haft min mor på besøg. Hun blev et par dage, og det var bare så hyggeligt!

Hun var med mig da jeg blev 3D scannet i Fredericia, hos Birgit der har Jordemoder.dk. Min mor har aldrig set en scanning før, så at se sit første barnebarn var et stort hit 🙂 Det er bare så fantastisk at man kan se så meget. Hun ligner Nicolas ret meget. Hvert fald på munden. Jeg er i 25. uge nu (man er gravid i 40 uger).

Photobucket

Vi fik også lavet lidt have. Jeg har aldrig prøvet at plante blomster før, så vi kørte i plantecenteret og fik en masse flotte farver til krukkerne.

Photobucket

Ja, muld skulle der også til, og vi havde ikke købt nok, så det blev til en tur på losseren hvor de har masser. Hold da op, hvor er jeg foxy 🙂 🙂

Photobucket

Og så skulle der plantes og arrangeres. Ja, jeg er MEGET glad for mine fine lilla sko 😉

Photobucket

Næste indlæg

Test: Mascha har tabt småkagerne