Forretningslook + ny Blogly pige

Er det her en forbandelse??

Skærmbillede 2016-08-29 kl. 12.42.18Jeg er lige ved at blive skør! Nogen synes ikke jeg trænger til nyt køkken, men det kan jeg LOVE jer for jeg gør. Jeg har om et par dage ejet dette hus  i 3 måneder. På den tid er det gået op for mig, at vaskemaskinen var rusten, den gik i stykker så jeg måtte smadre lågen for at åbne den. Det samme var opvaskemaskinen, altså rusten, og stod faktisk af i weekenden, så Nicolas måtte komme og bruge hele aftenen på den. Fandme om jeg så ikke vågner op til et varmt køleskab i dag. Hvad pokker gør jeg? Vi har prøvet at skrue på alle knapper, og intet virker. Det er jo er ret stort problem man ikkelige kan gå med i nogle dage. Mælken er allerede varm. Hvis ikke det er det ene, så er det fandme det andet 🙁 Jeg knuselsker huset og dets charme, men skal satme også love for jeg har betalt prisen for det, når man tænker på alle de ting der skal fikses – og som jo SLET ikke var meningen. Næste gang, så bygger jeg sgu fra bunden, det her er for fjollet. Sådan noget møg.

Næste indlæg

Forretningslook + ny Blogly pige