ET jordbær!

Smukke vipper

IMG_0956IMG_0956

Nu har jeg hørt så meget om de vipper man får sat “permanent” på, så det skal jo prøves af. Inden jeg tog på ferie var jeg forbi Lash Bar, for at få smukke bambi vipper 🙂

Sådan ser jeg ud, helt natural, uden mascara eller noget. Øv, ik…

 

IMG_0963

 

Man ligger sådan her med lukkede øjne i ca. en god time. vil jeg tro. Jeg faldte faktisk i søvn imens 🙂

IMG_0968

Sådan ser de så ud nu, ca. to uger senere. De holder vildt godt, og jeg er sååååå glad for resultatet. Kommer jo ikke til at kunne undvære dem igen 🙂

Der er mange der siger de taber deres egne vipper osv., men jeg tror det kommer an på hvor godt det er lavet. Nu er jeg jo selv uddannet kosmetolog og make-up artist, og jeg kan godt se når noget er godt, og når det er noget knald. Det her er godt! Det er faktisk den skønne Signe Eflund der har anbefalet mig stedet 🙂

IMG_1553

Næste indlæg

ET jordbær!