Så skal 2016 sgu bobbes op!

Så røg Rapunzelhåret!

IMG_9827 (1)Det har længe irriteret mig at mit hår var så langt – det var FOR langt! Jeg fik det ikke rigtig stylet eller krøllet, fordi længden tyngede det og det var blevet kedeligt. I dag havde jeg tid hos Signe Eflund, og meningen var egentlig noget helt andet. Noget mørkere. Men da jeg har to rejser til Afrika, vil jeg gerne skåne mit ansigt for så meget sol som muligt, da jeg får pigmentforandringer i ansigtet så snart solen kigger på mig. Og fandme om jeg skal ligne en giraf når jeg kommer hjem! Altså er min taktik at have noget pandehår, der kan tage de værste stråler (bruger naturligvis også sunblock). Jeg synes bare det bliver for hårdt med mørkt pandehår, så det blev karamel i stedet, så kan vi lave det mørkt når de par rejser er overstået. Der røg hvert fald 10 cm af længden, og jeg fik etager i hele håret. Så kan det rigtig bobbes 😉

Signe Eflund har beskrevet håret, produkterne og fremgangsmåden i mindste detalje på hendes egen blog HER. Og nåhhh ja… Jeg får også lige en kommentar med på vejen, haha!

IMG_9826

Næste indlæg

Så skal 2016 sgu bobbes op!