Spørgerunde!

Mine vipper

IMG_0920IMG_0920

Nu har jeg efterhånden brugt vippe ekstensions længe, og jeg må sige at jeg er hooked. Det er simpelthen så rart at jeg ikke behøver tage mascara på, og ikke ligner et monster om morgenen 🙂 Det er bare lettere og giver et friskere look. Mange har spurgt om det skader mine egne vipper, og det har jeg altså ikke oplevet. Jeg bruger noget serum der hedder M2, som jeg smører på vippekanten, når jeg husker det. Det skulle gøre mine egne vipper stærkere, så de bedre kan holde til dem jeg får sat på. Jeg ved der er mange der har hørt frygtelige historier om hvordan deres egne vipper falder af, men det tror jeg simpelthen afhænger af hvem der laver det. Jeg får det lavet hos Lash Bar inde på Store Kongensgade, og jeg har kun været tilfreds. Bagefter går jeg som regel over på den anden side af gaden og bliver tannet hos Tanning Danmark, og SÅ er mor her bare i hopla 😉

Næste indlæg

Spørgerunde!