Getaway og en flosset sjæl...

Hva’ vil du ha’? Du har 3000 kr….

IMG_7828

I dag byder kalenderlågen på frit valg, hvor fedt er det lige 🙂
Jeg har klikket mig rundt inde på Coolstuff.dk, som gerne vil putte en gave i strømpen i dag… Men jeg kunne simpelthen ikke bestemme mig, for jeg ved jo ikke hvad lige nøjagtig DU gerne vil vinde. Så ved I hvad, det får I selv lov til at vælge.
Så hvad er det ligenøjagtigt du går og drømmer om, at Coolstuff putter i strømpen? Det skal du finde, linke til varen herinde i kommentarfæltet, og så fortælle mig hvorfor det netop er dét du ønsker dig.
Det er de sjoveste julegaver man kan finde derinde. Ting man simpelthen ikke vidste man lige gik og ønskede sig, men som man pludselig virkelig behøver. Hvis jeg skulle vælge en julegave, så skulle det være…
Denne her bøtte, som kan låses, så ingen napper dit slik. Eller ligge kærestens telefon deri, hvis han er lidt for aktiv på nettet – og for lidt på dig 😉
Skærmbillede 2015-12-09 kl. 21.18.57
Jeg har selv ønsket mig et vækkeur, men håber virkelig ikke det bliver lige dette her! Men jeg kender et par stykker som ville ha’ godt af at få det 🙂 Når det ringer, triller det nemlig ned fra natbordet og drøner rundt til du er tvunget til at stå op og fange det – så kommer man altså op!
Skærmbillede 2015-12-09 kl. 21.21.25
Den perfekte gave til min veninde Marianne, haha!! Så kan man ALTID få kold vin, for det er ikke altid man har tid til at vente på den bliver kold jo.
Skærmbillede 2015-12-09 kl. 21.19.58
Vinderen annonceres d. 25. dec., og der tages forbehold for udsolgte varer, der dog kommer på lager igen. Det er én vare til max. 3000 kr. man kan vinde.
ANNONCE

Næste indlæg

Getaway og en flosset sjæl...