TV Avisen i aften...

Forvirring…

IMG_8624-0.JPG

IMG_8624-0.JPG

Nu er det jo ikke fordi alt skal handle om de olier, men hvor er jeg glad for alle jeres fantastiske tilbagemeldinger, om alle jeres gode resultater med olien og aronia’en. Det er jo helt vildt!! Over 100 meget positive tilbagemeldinger – ikke én dårlig 🙂

Læs indlægget HER .

Jeg kan dog forstå at der en noget forvirring om, hvor meget olie 2 spsk. er. Nu har jeg målt hvor meget jeg tager, og mine to skeer er = 15 ml. Så 15 ml. olie +15 ml. aronia pr. shot. Hvis man regner det ud, så er der til 33 dage i en flaske, når man tager 2 shots om dagen.

Til de ammende, der spørger om I skal tage O eller W, så skal I tage W sammen med aronia, når I ammer.

Olien findes HER, og aronia HER. De to produkter supplerer hinanden, og det er meningen de skal tages sammen.

Hvis ikke man har fulgt med i olie-gate, så er dette et meget underligt indlæg, I know 🙂

Næste indlæg

TV Avisen i aften...