Slow juice / juicekur

Sådan narrer jeg Hollie :)

IMG_7847IMG_7847

Hollie Nolia er bidt af en gal kakao-ko, og tigger og ber om kakao hele tiden. Da hun jo skal tage på i vægt, gir jeg hende gerne et glas sødmælk med en lille ske pulver i. Tænker det er bedre end det færdige. I starten lurede hun mig, fordi det ikke blev mørkt nok, og krævede mere kakao i… Men SÅ fik jeg en smart idé 😉 Jeg prøver hver dag at blande et glas aroniasaft til hende. Altså A aronia’en, med lidt vand. Jeg vil så gerne hun får alle de gode ting der er deri, men hun vil ikke rigtig drikke det. Så nu gør jeg simpelthen det, at jeg hælder mælk op, kommer lidt aronia i, og lidt kakao. Hun opdager det slet ikke, og farven bliver lige som hun ønsker det. Win-win!! Det er naturligvis meget bedre at komme det i en smoothie, men det kan man jo OGSÅ gøre. Jeg lusker det ind alle de steder jeg kan komme til det 🙂

Aronia juicen holder børn fri for forkølelser, og indeholder en hel masse vigtige vitaminer og mineraler.Måske har I hørt at blåbær er et af verdens sundeste bær. Til sammenligning har aronia tre gange så antioxidanter som blåbærret, og kaldes verdens stærkeste antioxidant. Det skal mit barn bare have! Herhjemme er det vores “vitaminpille”.

I kan læse meget mere om Aronia HER, så I kan få flere kilder på hvor godt det virkelig er.

Til Hollie Nolia bruger jeg selv den sødet arona A. Den købes HER.

IMG_7848

Næste indlæg

Slow juice / juicekur