Thailand, her skal vi bo :)

VIDEO: Lille pige drikker MK Olie & Aronia,

Skærmbillede 2015-03-19 kl. 20.55.23Skærmbillede 2015-03-19 kl. 20.55.23

Se lige her, der er SÅ godt altså 🙂 En læser sendte mig et par videoer af hendes skønne datter, som tager olieshot. Jeg er så vild med det. Så cute, sejt og virkelig godt at den lille pige får de gyldne dråber. SÅDAN 🙂 Jeg fik lov at vise jer videoerne, og har sendt den lille pige en ny sending, som tak.

Se lige…

Olieshot er også godt at give sine børn. Det er godt for alle de celler der er ved at skabe et nyt nemmeske. Godt for børn der går i skole, og skal lære, samt koncentrere sig, udvikle sig, og være stærke og sunde. Det er guf for hjerne, celler, hud og hår. Aronia juicen som man blander olien med, er spækket med antioksidanter og vitaminer, som er godt for kroppen. Der er ikke noget hokus-pokus i det, olie og aronia har længe kunne købes i helsebutikker, og man kan efter bare et par uger se og mærke forskel. Jeg har selv taget det lige siden Anne Bech tvang det i mig første gang – det var et krav, da hun skulle træne mig.

Læs tidligere indlæg om olieshot her:

Til børn /  Til slankekuren / Generel info / Hvad læserne siger / Tør hud 

Hvad skal du tage? Jeg får simpelthen så mange spørgsmål, trods jeg forsøger at forklare det, så godt jeg kan. Nu prøver jeg lige igen…

W olie = Women
O olie = Neutral (kan drikkes af alle)
M olie = Mand
A aronia = sødet med æble (apple)
N aronia = neutral, usødet

Er du gravid?
Hvis ja, så skal du tage O olien.
Hvis nej, så skal du tage W olien.

Ammer du?
Hvis ja, så skal du tage W olien.

Er du under 20 år, og har en tissemand eller bryster?
Hvis ja, så skal du tage O olien.
Hvis nej, så skal du tage en anden.

Er du over 20 år, og har en tissemand?
Hvis ja, så skal du tage M olien.
Hvis nej, så skal du tage en anden.

Er du over 20 år, og har bryster?
Hvis ja, så skal du tage W olien (Medmindre du er gravid, så skal du tage O olien)
Hvis nej, så skal du tage en anden.

Er du et menneske, i alderen 1-100 år, skal du blande olien med Aronia juicen. Hele meningen er at man BLANDER olien med aronia = olieshot. Man vælger SELV hvilken aronia man ønsker.

Jeg tager selv hvad der lige er i køleskabet. Foretrækker W olie og N Aronia… Men er jeg løbet tør, og der kun står O eller M olie, drikker jeg det. Jeg drikker også både A og N aronia, alt efter hvad der er på lageret.
Hollie Nolia får O olie og den aronia der måtte findes i vores køleskab.
Andreas drikker det jeg giver ham.

Her køber du det? Det gør du på Maschavangshop.dk:
Olien køber du HER
Aronia køber du HER

IMG_9308

Næste indlæg

Thailand, her skal vi bo :)